Comentarii

 1. marin spune:

  Articolul scris e bun , fiind scris de o femeie e bun de luat in considerare mai mult de femei . Asteptam un articol cu subiect asemanator scris de un barbat .

 2. da3mon spune:

  Din ce in ce mai deplorabile articolele…Ce sfaturi i-as da eu ?…Sa nu isi mai puna atatea intrebari…Daca e sa ramana cu o femeie care vine cu bagaje dupa ea, o sa raman…Daca nu nu are rost sa isi puna 10000 de intrebari…Sansele sunt sa nu ramana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa isi puna miliarde de intrebari cand vede pe cineva…Bagati-va mintile in cap…Oricat de calculate sunt riscurile si relatia vei suferii daca asa e sa fie.

  1. Simona - SingleBell spune:

   Ne pare rău că nu te regăseşti printre articolele noastre. Însă, probabil că nu suntem cu toţii la fel de evoluaţi ca tine în această arie a vieţii. Aşa că, pentru aceia dintre noi care acum încep să înţeleagă nevoia de a-şi construi relaţiile în mod conştient, articolele noastre pot fi un foarte bun prim pas sau chiar declanşatorul.

   Pentru că a fi conştienţi de ceea ce facem e foarte bine, mai ales în relaţii. Iar a ne pune întrebări e iarăşi bine. Ce e mai puţin bine este să rămânem la stadiul de întrebări şi reflecţii.

   Şi o scurtă precizare: acest articol este printre primele scrise, în 2011, nu printre ultimele. Cu siguranţă că şi viziunea noastră a mai evoluat, motiv pentru care, în curând, vom începe o nouă serie de articole. :) La acest articol, însă, nu aş schimba nimic.

   Mulţumim pentru feedback!

 3. Elap spune:

  mie mi se pare decent articolul…si binevenit pt ambele sexe

 4. Ambrose spune:

  Nu fii asa sigura, Cezara. Barbatii sunt de obicei cu dezvoltarea personala si tot ce tine de atractia dintre sexe.

 5. TobiK spune:

  Da, cred ca au rabdare :). Foarte bun articolul, ma regasesc in totalitate in prima parte…
  Cu a doua parte nu sunt cu totul impacat… Dupa o relatie de 20 ani (am 37 de ani acum) si o casatorie de 9 ani, nu ai cum sa stergi tot cu buretele… daca te gandesti altfel insemna ca consideri ca ai pierdut acesti ani degeaba… Eu consider ca dupa o relatie atat de lunga, trebuie sa fii hotarat ca s-a incheiat, ca trebuie sa mergi mai departe si in acelasi timp sa pastrezi amintirile frumoase si sa nu fii jenat ca le ai (in noua relatie).

 6. Cezara spune:

  Vorbind la modul general, ma incanta, ma ajuta si ma regasesc aici . De fapt caut motivatii, caut puncte de sprijin. Sunteti o echipa f.buna. M-as simti cu adevarat utila daca as putea ajuta la randul meu urmand sfaturile articolelor .

 7. Cezara spune:

  E interesant acest articol si f.important pt.barbati. Dar oare vor avea ei rabdare sa-l citeasca? De obicei, femeile cauta astfel de articole.