Speed Dating la Palat – Maraton de Valentine’s

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Unde: Aida Bistro
Când : 16 februarie 2018, 19:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 27 - 37
Listă de aşteptare
B: 30 - 40
Listă de aşteptare

“A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti…” este expresia care ne introduce în universul magic al poveştilor, într-un timp şi un spaţiu mitice, acolo unde totul este posibil.

Cu ocazia Valentine’s Day, SingleBell și Aida Bistro vă invită la un eveniment special, în incinta Palatului Bragadiru, care se vrea chiar așa, magic şi memorabil: un maraton de până la 30 de întâlniri, într-o atmosferă elegantă, de poveste și un decor superb în stil victorian.

Vă invităm să intrăm împreună în istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru cu o seară ca-n povești și un Speed Dating Maraton în timpul căruia participanții își vor răsfăța simțurile nu doar cu atmosfera electrizantă și conversațiile spumoase cu mulți oameni noi și interesanți, dar și cu o degustare de vinuri, cu somelier, de la Crama Domeniul Bogdan.

Pentru acest eveniment sunt disponibile maxim 60 de locuri: 30 pentru femei şi 30 pentru bărbaţi. Prețul biletului de participare este de 70 de lei (include și un bon de consumație în valoare de 15 lei).

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la acest eveniment. Participarea se face doar pe baza aprobării/confirmării prealabile venite din partea unui organizator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise.

În cadrul maratonului vei petrece 5 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare vei primi datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi pe care dorest să le reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 5 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. La speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil cu un pahar de vin şi să te simţi bine pe parcursul Maratonului de Intâlniri de la Palat :)

***

„ Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis. Visul de a produce un altfel de vin, un vin excepțional, foarte bun și foarte curat. Apoi studiul modalităților de a produce vin, în cursul unor călătorii în fascinanta lume a vinului. În final, am invățat că secretul unui vin foarte bun îl reprezintă strugurii de foarte bună calitate” – si, de aici, au ajuns partenerii nostri pentru Speed Dating la Palat, asteaptand cu nerabdare sa va convinga prin degustarea vinurilor!

Harta:

[mappress mapid="87"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.