Cupid Party

Oraş : București
Tip : Petreceri
Când : 25 februarie 2012, 21:00
Participare :
160 RON
Vârsta : F: 25 - 40 B: 30 - 45

Te invitam sa petreci sarbatoarea tineretii si a dragostei, Dragobetele, alaturi de noi si multi alti singles indragostiti de viata traita la intensitate maxima!

In seara de 25 februarie 2012, Cupidon si ajutoarele lui ti-au pregatit ceva: o noua petrecere in cinstea frumosului si iubirii!

Mai multe detalii despre ajutoarele noastre gasesti in articolul dedicat noilor parteneri SingleBell!

Despre ce e vorba?

Cupid Party, la fel ca toate celelalte petreceri organizate sub umbrela SingleBell, se distinge prin accentul pus pe socializare si distractie.

Daca la speed dating componenta principala este cea de dating, la petrecere vei avea ocazia sa cunosti multa lume, sa socializezi, sa razi, sa te distrezi, sa-ti faci prieteni noi, single ca si tine, sa dansezi si sa canti pana in zori, cu mari sanse de a gasi si un El sau o Ea speciala!

E vorba despre timp de calitate petrecut alaturi de alte persoane care nu se afla intr-o relatie si vor sa se distreze, cunoscand in acelasi timp si multi oameni noi, potentiali prieteni buni sau parteneri de cuplu.

Aceasta petrecere e pentru tine, daca:

– esti single, curajos si open-minded!
– esti plin de energie pozitiva, iubesti oamenii, viata si clipa prezenta!
– iti place sa te distrezi
– ai incredere ca persoana potrivita e acolo, undeva si, la momentul potrivit, iti va iesi in cale
– stii ca e mare pacat sa irosesti momentul prezent facandu-ti griji pentru ce va fi sa se intample sau rememorand trecutul
– iti place sa cunosti oameni noi
– intelegi importanta socializarii pentru o viata personala echilibrata
– esti apt pentru efort fizic moderat…pe scurt, poti si iti place sa dansezi!!! Nu, nu trebuie sa STII sa dansezi, ci sa iti placa sa o faci, in felul tau propriu, natural, original!
– esti dispus/a sa lasi timiditatea si inhibitiile acasa
– esti dispus/a sa te expui si sa faci primul pas daca nu-ti poti dezlipi privirea de la anumite persoane
– iti permiti sa fii vulnerabil/a si sa o arati, sa accepti cu bratele deschise orice posibilitate ar aparea
– esti dispus/a ca, macar pentru o seara, sa lasi lasi deoparte judecatile, critica, prejudecatile si „idealurile”, teama de ridicol sau respingere, etc….
– vrei sa te lasi in voia inimii, nu doar a mintii cicalitoare si fricoase(sau a ego-ului vanitos) si sa iti acorzi libertatea de a face ceea ce simti!

Cand si unde sarbatorim?

Sambata, 25 februarie, incepand cu orele 21, la Rin Grand Hotel(4*), Strada Vitan – Bârzeşti, nr. 7D(apasati aici pentru harta si detalii)

Ce e de facut ca sa iei parte la distractie?

Participarea se face pe baza de inscriere pe site si cumparare in avans a biletului.

Locurile sunt limitate, numarul maxim de participanti este 100/120(aproximativ 60 de locuri pentru fete si 60 pentru baieti).

Te rugam sa respecti eforturile noastre si ale partenerilor nostri de a pregati o seara speciala pentru tine.

Inscrie-te pentru eveniment numai daca esti sigur ca esti liber/a si disponibil/a sa vii la aceasta petrecere.

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment. Pentru o mai buna desfasurare, informatii despre bilete primesc doar cei care se inscriu si se potrivesc profilului majoritatii participantilor.

Pretul biletului: 160 de lei

Categorie de varsta sugerata: fete intre 25 si 40 de ani, baieti intre 30 si 45 de ani

La ce sa te astepti?

– multi singles atragatori si dornici sa te cunoasca, intre care ai putea gasi persoana potrivita tie;
– joculete si concursuri de spart gheata;
– spectacol de magie si iluzionism cu Verdini;
– atmosfera exploziva creata de aceiasi MC Marius Stoica si DeeJay Saguna, care ne-au incantat si la prima petrecere(Radio3Net Florian Pittis si Bucuresti FM);
– karaoke;
– tombola cu premii(intra aici pentru detalii);
– multa muzica buna si dans;
– bufet suedez si open bar


Ce e diferit fata de prima petrecere?

In primul rand, mai multa distractie si mai mult timp de socializare dupa bunul plac al petrecaretilor!

In al doilea rand, nu e cazul sa iti mai iei portofelul la tine: vei avea mancare si bautura pe saturate, toata noaptea, din urmatoarele:

Bufet suedez: canapé cu crema de branza si ierburi fine, bruschete Tapenad, canapé cu pasta de ficat napoleon, cartofi condimentati, frigarui carnaciori, frigarui pui, castraveciori, aripioare de pui, chiftelute, mozzarela alla caprese, mini pain au chocolat, mini pateuri cu branza, miniprajituri

Open bar: apa minerala si plata Izvorul Alb, cafea, Granini portocale si piersici, gama Coca Cola, whiskey Jack Daniels, Martini alb, vodka Finlandia, gin Bombay Sapphire, Campari, bere Ciuc, vin Prahova Valley – alb si roșu

Despre magia serii…

Verdini va prezenta un spectacol de magie profesionist, nu pentru ca o spunem noi, ci pentru ca asta spune publicul in general; te vom lasa si pe tine sa vezi asta. Important este sa stii ca nu vom dezvalui despre ce numere este vorba, nu vrem sa stricam supriza.

Trebuie sa te pregatesti cu voie buna, praf magic si multe, multe aplauze(sunt sanse sa faci febra musculara!).

Verdini isi spune magician intotdeauna, chiar daca unii ar sugera ca este iluzionist. Care-i diferenta? Dupa cum spune el, tot ceea ce ne inconjoara este o iluzie, insa aceasta devine magie atunci cand credem in ea !

Ca atare, lasa inhibitiile si preconceptiile deoparte si fa ca magia sa existe si pentru tine in fiecare zi, in tot si toate. Trebuie doar sa crezi !

Harta:

[mappress mapid="9"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.