Excursie la Veliko Tarnovo

Oraş : București
Tip : Excursii
Unde:
Când : 5 octombrie 2019, 8:00
Participare :
169 RON
Vârsta : F: 24 +
Ultimele locuri
B: 27 +
Listă de aşteptare

Venind în întâmpinarea celor care doresc să petreacă o zi plăcută și relaxantă departe de agitaţia oraşului, să cunoască oameni noi care, ca şi ei, nu se află într-o relaţie, SingleBell organizează cea de-a opta excursie pentru singles.

De această dată, plecăm pe urmele dinastiei țarilor Asănești, la Veliko Tarnovo, în Bulgaria.

Pornim din București într-o călătorie care unește capitala României de „Marele Târg Inspinat”(cunoscut și ca „Al doilea Constantinopole” sau chiar „A treia Roma”) – după cum îl denumeau contemporanii pe vremea când reprezenta capitala Țaratului Bulgar medieval (sec. al XII-lea – sec. al XIV-lea).

Coborâm spre Dunăre, fluviul care joacă rolul de graniță naturală între România și Bulgaria, și traversăm frontiera, de la Giurgiu spre Ruse, pe Podul Prieteniei.

De la Ruse, ne vom îndrepta spre Veliko Tarnovo – aflând detalii interesante despre sărbătorile, tradițiile și gastronomia vecinilor bulgari.

Vă invităm să purtați pantofi comozi, cu tocuri joase, pentru că, odată ajunși în Veliko Tarnovo, vom vizita cel mai însemnat monument al orașului: cetatea țarilor, Țareveț (aici, este bine să aveți la voi și o sticlă cu apă – avem de urcat destule trepte până la biserica din deal).

Vom lua o pauză de masă și o să pornim să descoperim meșteșugurile bulgarilor pe faimoasa arteră comercială „Samovodska Ciarshia” ticsită cu mici ateliere ale artizanilor pricepuți (ceramiști, pictori, iconari, sticlari, tesatori, bijutieri), dar și cafenele, brutării, magazine de ierburi și condimente…

Vom continua plimbarea cu autocarul, preț de câteva minute, și ne vom opri în satul Arbanasi – un sat al comercianților albanezi, greci și bulgari. Pe vremuri, aici erau reședințele de vară ale boierilor. Chiar și astăzi, casele monumentale și bisericile , înzestrate cu odoare scumpe, stau mărturie pentru moștenirea arhitecturală și artistică a Bulgariei de odinioară (încă de prin sec. al XV-lea).

După o zi plină, în care vom avea multe lucruri frumoase de admirat, de gustat, de fotografiat, vom reveni spre casă cu mult mai bogați sufletește și încărcați cu energie pozitivă.

Tarif excursie: 169 lei

Servicii incluse:
– transport asigurat cu autocar modern
– ghid cu experienţă îndelungată, la dispoziţia noastră pe toată durata excursiei
– însoţitor de grup care va facilita interacţiunea între membrii grupului
– activităţi de socializare
– posibilitatea împrietenirii cu ceilalţi participanţi compatibili profilului tău

NU sunt incluse:
– mâncare si băuturi
– biletele de intrare la obiectivele turistice

Vom încerca să asigurăm un „matching” cât mai bun între participanți, ca la toate evenimentele noastre, punând în același timp accent pe socializare, distracție, timp de calitate petrecut în compania altor singles, descoperirea de locuri noi și încărcarea bateriilor.

Pentru că ne dorim să existe o compatibilitate cât mai bună între participanți, ne rezervăm dreptul de a-i selecta doar pe cei al căror profil se potrivește grupei în formare. Vei fi informat dacă faci sau nu parte din această grupă în cel mult 5 zile după înscriere.

Rezervarea locului se face numai după plata avansului(79 de lei) în termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii e-mail-ului de confirmare. Avansul reprezintă garanţia participării şi nu se returnează decât pentru notificările primite până la data de 27 septembrie, minus un comision de 30% (nu se poate folosi nici în contul unui alt eveniment).

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.