Adu iubirea in viata ta! II

Oraş : Iași
Tip : Workshops
Unde: Willing
Când : 27 martie 2014, 18:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Locuri disponibile

Adu iubirea in viata ta!

Un atelier care te ajuta sa afli si sa inveti despre tine ca partener intr-o poveste de iubire.

Care sunt formele de iubire dintre oameni?
Cum ne manifestam intr-o relatie romantica?
Ce asteptari avem de la partener?
Ce ne leaga unii de ceilalti?
Cum am ajuns sa iubesc intr-un anume mod?
Care e iubirea mea?
Ce pot eu schimba pentru a iubi cu adevarat?

Fă-ţi timp pentru tine şi orele tale de autocunoaştere şi dezvoltare!

Indiferent că ne place sau nu, cu toţii avem o „scoală a vieţii”, iar ceea ce suntem astăzi este şi rezultatul acestei şcoli care are tot atâţia ani câţi avem fiecare. Şcoala vieţii, însă, pe cât ne învaţă să ne depăsim limitele, pe atât ne poate condamna la tipare de gândire şi comportament care se pot dovedi disfuncţionale sau deficitare la un moment dat. Însă, niciodată nu e prea târziu să ne reinventăm.

Daca vrei sa gasesti raspunsurile la intrebarile de mai sus, dacă vrei să înţelegi ce anume îşi doreşte un partener sau o parteneră de relaţie, te invităm să participi la workshop-ul susţinut de psihoterapeutul Ana-Aurelia Băianu în data de 27 martie 2014.

În cadrul acestui atelier vei conştientiza atât nevoile tale ca femeie sau bărbat, cât şi nevoile celuilalt şi, deşi nu există reţete standard, există un algoritm pe care îl vei afla şi care te va ajuta să identifici aceste nevoi şi să te adaptezi în funcţie de situaţie. Acesta este primul pas, foarte important, în a descoperi şi, mai ales, a înţelege cum funcţionează bărbaţii şi femeile, atât separat, cât şi împreună.

Prin această serie de ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personala organizate de SingleBell Iaşi şi psihologul Ana-Aurelia Băianu, te invităm să facem împreună primii paşi în căutarea stării de bine şi a partenerului sau partenerei ce ţi se potriveşte!

Taxa de participare este de 70 de lei şi include apă, sucuri si finger food. Numărul maxim de locuri disponibile este 15, iar durata atelierului este de 2-3 ore.

Cu cine?
Atelierul va fi susţinut de către psihoterapeut Ana-Aurelia Băianu
Ana este psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie sistemică, membru autorizat al Colegiului Psihologilor din România, colaborator al Institutului pentru Cuplu şi Familie Iaşi, membru Lamaze International, precum şi membru al Asociaţiei Române de Hipnoza Clinica, Relaxare şi Terapie Ericksoniana.

http://willing.ro/

Harta:

[mappress mapid="53"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.