Atelier de Artă a Ceaiului Indian și Mehandi

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 13 octombrie 2012, 19:30
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 - 36
Ultimele locuri
B: 24 - 40
Ultimele locuri

Împreună cu prietenii noștri de la Incubator107 am gândit și adaptat, pentru comunitatea SingleBell, ateliere distractive și utile care să înglobeze câteva dintre valorile pe care încercăm să le transmitem prin tot ceea ce facem și pe care observăm, cu bucurie, că le împărtășesc tot mai mulți dintre membrii noștri: prietenie, pozitivism, implicare, deschidere spre experiențe noi, încredere și toleranță, respect, aprecierea diversității, creștere personală și distracție de calitate.

Îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi, creativitate și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles interesanți, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul, inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere, sau despre care nici nu știai că există(în Romania, cel puțin).

Atenţie! Aceste evenimente fac parte din categoria întâlnirilor tematice, al căror principal scop este acela de networking şi socializare, nu dating; acest lucru înseamnă că, deşi ne vom strădui, nu garantăm egalitatea dintre numărul băieţilor şi cel al fetelor, şi niciun un număr minim de persoane de sex opus din categoria ta de vârstă.

Prin intermediul acestor ateliere vom încerca activități din 5 bresle diferite, conduse de „meșteri” pricepuți în arta lor:

– breasla făuritorilor
– breasla hedoniștilor
– breasla glăsuitorilor
– breasla mișcătorilor
– breasla vrăjitorilor

De ce să participi la aceste ateliere?

– îți descoperi pasiuni ascunse;
– îți exersezi creativitatea(chiar dacă nu știai că și TU ești un mândru posesor de așa ceva!);
– te „urci” într-un carusel de experiențe memorabile;
– ai parte de un ghid practic de cunoaștere a lumii și a celorlalți;
– te împrietenești cu persoane noi, single, care îți împărtășesc interesele și pasiunile;

Despre atelierul de Arta Ceaiului Indian si Mehandi
mehandi

Vă invităm la o călătorie cu toate simțurile prin lumea aromelor, liniilor și culorilor Indiei.

Veți putea participa la prepararea și servirea „masala chai”, ceaiul negru indian condimentat cu piper, scorțișoară, cardamon și ghimbir, „îmblânzit” cu puțin lapte și servit cu ambele mâini din ceșcuțe mici din care se desfac arome orientale.

Dacă ceaiul va fi un portal către India, experiența va fi completată de muzică de sitar, culori de sărbătoare și posibilitatea de a încerca pictura cu henna sau mehandi, care îmbracă atât de frumos mâinile și picioarele în țara de origine.

Vei afla cum se îmbină aceste experiențe în ceremoniile de căsătorie și la sărbătorile la care India știe atât de bine să se îmbrace în culoare și parfum.

Taxa de participare este de 70 de lei și include toate cheltuielile cu materiile prime și materialele necesare atelierului, ceaiurile, apa, suc, covrigei si alune.

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.