Atelier de Gătit Dulciuri Sănătoase

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 2 martie 2013, 19:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 24 +
Ultimele locuri

În cadrul întâlnirilor tematice, îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles și de a lega noi prietenii, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul sau îți sunt inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere.

Despre Atelierul de Gătit Dulciuri Sănătoase

Ce?

Un atelier mega-extra-delicios, în care gătim împreună bunătăţi dulci numai şi numai cu ingrediente sănătoase: fără zahăr alb, fără făină, fără grăsimi animale, fără coloranţi sau conservanţi. Ce mai rămâne? Veţi fi surprinşi să aflaţi câte ingrediente crude şi sănătoase se pot combina pentru a obţine deserturi delicioase, potrivite şi pentru copii şi pentru adulţi.

Ah, am menţionat că aceste dulciuri nu necesită coacere sau fierbere şi că sunt gata cât ai bate din palme? Veniţi să experimentăm împreună reţete de bomboane, îngheţată, prăjituri şi tarte după care o să ne lingem pe degete!

Cu cine?

Se numește Cătălina Vieru, o bucătăreasă amatoare care găteşte cu drag pentru cine-i trece pragul (familie, prieteni, musafiri) tot felul de bunătăţi, mai mult sau mai puţin tradiţionale.

Vegetariană de juma’ de deceniu şi, în paralel, fană declarată a dulciurilor, a tot căutat reţete de bunătăţi care: să se facă repede (doar trăim în epoca vitezei!), să aibă puţine calorii(dacă s-ar putea deloc, ce bine-ar fi!) şi să primească reacţia „Îmmmm!” însoţită sau urmată de lins pe buze. Şi le-a găsit.

Cu ce?

Cu foarte mare poftă de dulciuri şi cu mâini dornice să prepare ceva nou şi bun.

Taxa de participare este de 80 de lei şi include toate ingredientele necesare pentru prepararea bunătăţilor cu care ne vom delecta simţurile.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi.

Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. oana20st spune:

  Era mai bine sa primim retetele deja tiparite, sa nu pierdem timpul cu scrisul, sa-l castigam preparand . Cel putin asa cred eu. 😉

  1. Simona - SingleBell spune:

   Oana, retetele vi le dam noi la sfarsit; totusi, poate veti dori sa luati ceva notite si sa furati meserie de la bucatareasa noastra priceputa. :)

 2. dragosx spune:

  Mai am loc sa particip la eveniment ???