Atelier de Mobilă din Carton

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 28 septembrie 2012, 19:30
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 - 42
Ultimele locuri
B: 24 - 45
Ultimele locuri

Împreună cu prietenii noștri de la Incubator107 am gândit și adaptat, pentru comunitatea SingleBell, ateliere distractive și utile care să înglobeze câteva dintre valorile pe care încercăm să le transmitem prin tot ceea ce facem și pe care observăm, cu bucurie, că le împărtășesc tot mai mulți dintre membrii noștri: prietenie, pozitivism, implicare, deschidere spre experiențe noi, încredere și toleranță, respect, aprecierea diversității, creștere personală și distracție de calitate.

Îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi, creativitate și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles interesanți, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul, inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere, sau despre care nici nu știai că există(în Romania, cel puțin).

Prin intermediul acestor ateliere vom încerca activități din 5 bresle diferite, conduse de „meșteri” pricepuți în arta lor:

– breasla făuritorilor
– breasla hedoniștilor
– breasla glăsuitorilor
– breasla mișcătorilor
– breasla vrăjitorilor

De ce să participi la aceste ateliere?

– îți descoperi pasiuni ascunse;
– îți exersezi creativitatea(chiar dacă nu știai că și TU ești un mândru posesor de așa ceva!);
– te „urci” într-un carusel de experiențe memorabile;
– ai parte de un ghid practic de cunoaștere a lumii și a celorlalți;
– te împrietenești cu persoane noi, single, care îți împărtășesc interesele și pasiunile;
– după atelier, ieșim în oras să schimbăm impresii, să ascultăm muzică bună și să dansăm.

Despre atelierul de mobilă din carton

La atelierul de mobilă din carton vom învăța câte ceva despre carton, despre debitarea lui și mai ales despre îmbinare.

Ați crede că mobila din carton nu este rezistentă sau că este vreun moft scump, dar vă veți demonstra că dacă este bine construită și îmbinată este foarte rezistentă și mult, mult mai ieftină decât orice altă piesă de mobilier.

Vom construi tabureți și măsuțe pentru cafea pe care le puteți lua acasă, nu trebuie decât să ne promiteți că le veți folosi. :)

Să nu vă fie de teamă dacă nu vă pricepti la meșterit: scopul principal este să ne distrăm, să încercam ceva nou și să ne facem noi prieteni; spre deosebire de alte aspecte ale vieții noastre, vom încerca să nu ne mai luăm atât de în serios și să ne exersăm din plin simțul umorului.

Cu cine?

Echipa SingleBell si Bogdan Măltezeanu:

„Un personaj rătăcit pe planeta Terra, care încearcă să facă lucruri utile și creative. Am început să îmi creez propria mobilă atunci când am constatat că mobila de care am eu nevoie nu se găsește pe nicăieri (mobilă curbată, rotundă, în formă de yin & yang care îmi este acum la îndemână).

Lucrurile care se pot face din carton sunt incredibil de rezistente. Atât noi, cât și ceilalți încercăm să protejăm planeta noastră cea plină de speranțe. Colectăm cartoane și facem din ele mobilă din carton. Iar după ce mobila se uzează o ducem din nou la reciclat. Putem spune, cu alte cuvinte că facem o treabă eco. Eco fiind un trend din sec. XXI, încercăm să ținem pasul.”

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Taxa de participare este de 70 de lei și include toate cheltuielile cu materiile prime și materialele necesare atelierului.

Numărul maxim de locuri disponibile: 30.

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.