Telepatie și Intuiție

Oraş : București
Tip : Workshops
Unde: Incubator107
Când : 23 martie 2013, 19:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 24 +
Ultimele locuri

Cu cine?

„Eu sunt Corina Radu şi abia aştept să te cunosc. Aş putea să îţi spun despre mine că am studiat Psihologie şi că apoi m-am format în Consiliere şi Psihoterapie Experienţială. Dar ceea ce mă defineşte pe mine de fapt este pasiunea pe care o am de mică pentru treburile astea „paranormale” (căci acum 14 ani chiar erau „paranormale” pentru mulţi dintre noi) şi permanenta curiozitate despre culmile cele mai înalte pe care le poate atinge fiinţa umană. Această pasiune m-a făcut să explorez şi să cotrobăiesc peste tot pe unde am avut acces: psihologie, yoga, reiki, spiritualitatea orientală, ho’oponopono, alte ţări, alte culturi. Despre concluziile pe care le-am tras din „călătoria” mea, aş vrea să povestesc acum cu tine.

Eu cred că societatea este într-o permanentă evoluţie. Da, există şi puncte de vedere care ar zice că este într-o continuă decădere. Poate mai înţelept ar fi să spunem că cele două direcţii coexistă, dacă ar fi să ne gândim la principiul universal al dualităţii – zi/noapte, bine/rău, concav/convex.

Am să mă refer, însă, la aspectul evolutiv acum. Atunci când fiinţa umană a atins un anumit nivel şi îl stăpâneşte e semn că în curând urmează trecerea fluidă şi firească spre următorul. Telefonia mobilă este nivelul pe care suntem acum. Şi este modul în care noi am adus în planul conştient şi într-o formă concretă, palpabilă, ceva ce ştiam deja în interiorul nostru. Şi anume: că putem comunica la distanţă. Nu poţi să creezi ceva în afara ta, dacă nu este deja în tine.

Apoi, este din ce în ce mai împământenită ideea cum că totul are 3 mari forme de manifestare: fizic (materie), psihic/mental şi energetic. Aceste trei planuri sunt interconectate şi se reflectă reciproc. Prin urmare, din punctul meu de vedere, telefonia mobilă este doar o reflectare în planul concret-material a comunicării ce are loc şi în plan mental şi în plan energetic.

Un algoritm asemănător de argumentare ar fi şi în cazul accesului nelimitat la informaţie sau al intuiţiei. Dar despre asta o să-ţi povestesc la atelier, căci dacă îţi spun tot aici, nu îmi mai rămâne nimic de spus acolo.

La acest atelier vei afla:
* cum se practică aceste metode de comunicare şi de accesare a informaţiei
* care sunt condiţiile de care depind ele sau factorii care îi influenţează
* cam ce ai de făcut ca să te apropii din ce în ce mai mult de a jongla cu acest mod de comunicare

O metodă foarte bună de a intra în starea de conectare la informația universală este vindecarea emoțională. Aceasta metodă de auto-vindecare o vom învăța de asemenea la atelierul nostru. Prin ea cunoaștem care este modul de funcţionare al fiinţei umane şi dinamica acesteia. Cu aceasta puteţi să vă jucaţi, pentru a armoniza orice plan al fiinţei voastre: fizic, psihic şi energetic.

Cui se adresează acest atelier?
* celor care vor să înţeleagă mai bine modul în care funcţionează ei înşişi
* celor care vor să îşi armonizeze viaţa
* celor care se confruntă cu dificultăţi emoţionale sau probleme de sănătate
* celor care vor să îşi vindece copilul interior
* părinţilor, viitorilor părinţi, persoanelor care lucrează cu copiii

Intenţia mea este ca în urma acestui atelier să vă câştigaţi autonomia şi să deveniţi voi înşivă principalul factor de schimbare în viaţa voastră.

Taxa de participare este de 70 de lei şi include apă, suc, covrigei şi alune pentru toată lumea.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.