Ca sa te intelegi invata recunostinta si armonia

Oraş : Constanța
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Hotel DALI
Când : 15 iunie 2014, 17:00
Participare :
40 RON
Vârsta : F: 20 +
Locuri disponibile
B: 20 +
Locuri disponibile

„A vorbi despre recunoştinţă este un lucru plăcut şi amabil, a acţiona cu recunoştinţă este generos şi nobil, dar a trăi în recunoştinţă înseamnă a atinge Paradisul.” Johannes A. Gaertner)

Privind în jur am observat mulți oameni care uită să fie recunoscători pentru evenimentele pe care le atrag în viața lor. Astfel mi-a venit ideea acestui workshop.

Recunoștința este o practică benefică pentru sănătatea și armonia ta, este o alegere raţionala, conştienta de a ne focaliza asupra binecuvântarilor vieţii decât asupra problemelor ei, este un sentiment de mulţumire şi bucurie ca raspuns la primirea unui dar, indiferent daca darul este meritat sau nu.

Cum abordam recunostinta in prezent, trecut si viitor.?

Ti s-a intamplat sa fii foarte suparat(a) si necajit(a) din cauza unei persoane sau a unei intamplari? Ce ai facut atunci?
Ai sunat o prietena si ai inceput sa-i povestesti necazul tau. Trebuie sa stii ca astfel ii faci un mare rau prietenei tale si TIE.
De ce? Tu povestesti despre supararea ta si dai putere acelei persoane, acelui eveniment, pui energie acolo. Te duci pe o frecventa vibrationala joasa, care nici tie nu iti place, si inca ceva foarte important: vei continua sa atragi acest gen de experiente din partea aceleiasi persoane sau de la alte persoane.
Ce se intampla cu prietena careia ii povestesti? Iti e prietena si te asculta, pune suflet si e alaturi de tine…si „se incarca” cu aceea vibratie joasa pe care tu i-o transmiti.
Concluzia: frecventa voastra vibrationala scade, starea pe care o resimtiti nu e placuta pentru nici una dintre voi.
Si firesc apare intrebarea: Cum sa procedez in astfel de cazuri? Asa face toata lumea…doar de asta avem prieteni, asa e?
Te invitam sa afli si sa testezi o metoda care a dat rezultate la multe persoane.

Cum armonizam recunostinta cu lucrurile din viata ta?

Oamenii care şi-au dezvoltat un simţ puternic al recunoştinţei nu sunt neapărat în topul celor mai bogaţi sau mai faimoşi, dar e adevărat că au viața pe care și-o doresc și se simt binecuvântați. Parcă norocul îi însoțește pretutindeni și toate li se întâmplă în favoarea lor. Acești oameni au o aură specială. Radiază de fericire.
Pur şi simplu, au învăţat să recunoască şi să aprecieze partea pozitivă a oricărei situaţii din viaţa lor.

Cum abordam viata dupa un esec?

Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci dupa esecul dintr-o relatie cu o persoana?

Aşa cum sunteţi deja obişnuiţi, în afară de comunicarea interactivă, vom avea şi multe momente distractive sub formă de aplicaţii şi jocuri de rol ce ne vor ajuta să exemplificăm discuţiile avute şi să ne amuzăm de scenariile create.

Cu cine?

Trainer-ul acestui workshop este Niculina Ivanovici.

Taxa de participare este de 50 de lei şi include apă, sucuri, covrigei şi ceva dulce pentru toată lumea.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi.

Harta:

[mappress mapid="56"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.