De la dating la relaţie: momente critice şi etape

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 25 noiembrie 2016, 19:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 +
Locuri disponibile
B: 22 +
Listă de aşteptare

Speed dating-ul este, aşa cum ştiţi deja, o metodă modernă şi sigură de a cunoaşte persoane de sex opus în vederea unei relaţii de cuplu. Este un tip de eveniment cu care majoritatea membrilor SingleBell este deja familiarizată şi pe care mulţi îl îndrăgiţi datorită avantajelor oferite: cadrul facil de comunicare şi numărului considerabil de persoane pe care aveţi ocazia să le cunoaşteţi la o singură întâlnire.

Sigur, cunoaştere e un fel de a spune, practic descoperiţi dacă aveţi chimie sau nu, pentru că, aşa cum ştim cu toţii, chimia este „poarta” de intrare într-o relaţie. În absenţa ei, valorile şi scopurile comune pe care le-am bifa nu au nicio relevanţă.

Cu ocazia întâlnirilor aţi văzut cât de mult vorbesc ochii noştri, mimica feţei, modul în care ştim să legăm o conversaţie rapidă şi nu în ultimul rând, ce întrebări punem şi ce răspunsuri primim, toate evidenţiind aspecte importante pentru şi despre noi.

După ce aţi avut prima întâlnire, urmează etapa de pre-relaţie şi despre această fază premergătoare unei relaţii de cuplu vom discuta în cadrul acestui workshop.

Scopul acestui atelier este de a vă oferi mai mult sprijin şi câteva sugestii pe care le-am desprins din cei peste 6 ani de organizat evenimente de speed dating şi socializare. Toate evenimentele desfăşurate ne-au permis sa tragem câteva concluzii importante şi, bineînţeles, să primim multe feedback-uri de la participanţi.

O bună parte dintre ele vor fi înglobate într-un mod structurat în acest eveniment, astfel încât să vă putem oferi insight-uri valoaroase şi, în acelaşi timp, să vă puteţi exprima propriile păreri, convingeri şi experienţe din care fiecare ar putea avea ceva de învăţat şi aplicat.

Ce vom avea în program:
– „tips and tricks” pentru un întâlniri reuşite;
– screening prin limbaj nonverbal, atât legat de acest tip de eveniment cât şi pentru întâlniri ulterioare;
– sugestii despre cum puteţi să evaluaţi mai bine şi mai rapid elemente importante: alinierea de valori, de convingeri şi de scopuri, în aşa fel încât să vedeţi dacă sunteţi pe drumul cel bun.

Trainer-ul acestui workshop este Camelia Gavril.

Camelia este specialist marketing in domeniul training-ului, NLP practitioner şi trainer acreditat, participand la elaborarea şi implementarea de programe de soft skills şi evenimente motivaţionale si este pasionată de dezvoltare personală, psihologie aplicată şi relaţii interumane. Camelia este pasionată şi de flori şi aranjamente florale, organizând inclusiv ateliere de creaţie florală.

camelia gavril

A susținut ateliere de comunicare pe diverse teme dintre care amintim:

Ce vrea de fapt să spună? Atelier despre limbajul trupului.
Creativitatea ca mod de viață
Creativitatea în relații de cuplu
Relația de cuplu între atractiv și autentic
Relații de cuplu după 30 de ani. Tipologii de personalitate.
Înţelegerea, acceptarea şi valorizarea defectelor – cheia relaţiilor armonioase
Compromisuri? Cât şi când?

Harta:

[mappress mapid="73"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.