Dezvoltă-ţi Charisma şi Învinge Tracul

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 10 noiembrie 2017, 19:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 24 +
Listă de aşteptare

În cadrul workshop-urilor și întâlnirilor tematice îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles și de a lega noi prietenii, dar și de a face acest lucru în contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi si activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul sau, poate, îți sunt inaccesibile din diferite motive.

Despre atelierul „Dezvoltă-ţi Charisma şi Învinge Tracul”

Ce?

Atelierul de Charismă prezintă metode de stăpânire a celor două unelte magice prin intermediul cărora dobândeşti succesul. Va fi cea mai minunată călătorie în care afli cum să fii Tu, cum să îți iubeşti emoţiile, cum să depăşeşti momentele delicate emoţional, cum să devii charismatic prin intermediul jocurilor, dansului, vestimentaţiei și exerciţiilor de descoperire a ceea ce ești doar Tu. Și, mai mult decât orice, te vei bucura cum poate n-ai făcut-o de multă vreme!

Cu cine?
geo pana

Cu Geo(Georgiana Pană): „Am început cu șamanism, reiki, yoga, feng-shui şi design chromatic, numerologie, consiliere spirituală și meditație indusă. Aplic cromoterapia și aromaterapia de ani cărora le-am pierdut șirul și rezultatele sunt fantastice. Sunt un Life & Career Coach care crede în fericirea oamenilor. Zâmbetul este unealta ce mi-a fost hărăzită, iar buna dispoziție e parte din mine.” – binepentrutine.ro

Cu ce?

Cu haine lejere, preferabil îmbrăcaţi sport, cu zâmbet, cu îndrăzneală şi cu bucurie, cu tot bagajul de emoţii!

Taxa de participare este de 80 de lei şi include apă plată și fursecuri.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi.

Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="72"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.