Escapada la Budapesta

Oraş : Oradea
Tip : Excursii
Unde:
Când : 27 iunie 2015, 06:00
Participare :
120 RON
Vârsta : F: 23 +
Locuri disponibile
B: 23 +
Locuri disponibile

Venind în întâmpinarea celor care doresc să petreacă un weekend altfel, să se relaxeze şi să se distreze, SingleBell Oradea organizaza sambata 27 iunie o escapada la Budapesta, excursie pentru singles.

Pe cei dornici să cunoască oameni noi, să socializeze şi să petreacă o zi minunata, îi invităm să citească în continuare programul noii excursii SingleBell:

Plecam din Centrul Civic (Oradea) ora 6:00, Baile Felix ora 6:10, Baile 1 Mai ora 6:20.
Obiective din programul zilei: Piata Milenara, Citadela, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Catedrala Sfantul STEFAN.

BONUS:
Pentru grup minim 30 de persoane participante ne vom bucura de CROAZIERA PE DUNARE !!

Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe ,,Ringul mic” al Budapestei, in zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul ,,imperial” al vremurilor.
Ne oprim la unul dintre centrele comerciale ale orasului.

Vei avea parte de:
– singles dornici să se distreze frumos;
– jocuri de socializare şi interacţiune;
– echipa SingleBell, care va fi tot timpul acolo pentru a te ajuta să te acomodezi;

„Excursia Escapada la Budapesta „ la fel ca toate celelalte evenimente organizate sub umbrela SingleBell, se distinge prin accentul pus pe socializare şi distracţie. Ai acum ocazia să cunoşti multă lume, să socializezi, să te distrezi, să-ţi faci prieteni noi, single ca şi tine, să dansezi şi să cânţi, cu mari şanse de a găsi chiar şi un El sau o Ea specială!

Seara, optional cina cu mancaruri specific maghiare. In jurul orei 22:00 sosire in Oradea.

Însoţitorii de grup pot efectua modificări programului(schimbări de ore, trasee, modificarea ordinii desfăşurării acestuia), fără a afecta însă structura serviciilor.

Programul excursiei este flexibil, existând posibilitatea de a schimba sau adăugă şi alte activităţi, în funcţie de sugestiile şi dorinţele grupului.

Vom încerca să asigurăm un matching cât mai bun între participanţi (echilibru între numărul de femei şi bărbaţi, dar şi în interiorul categoriilor de vârstă – pana în 35/38 de ani şi peste), punând în acelaşi timp accent pe socializare, distracţie, timp de calitate în compania altor singles, descoperirea de locuri noi şi încărcarea bateriilor.

Rezervarea locului se face numai după plata avansului în termenul specificat în e-mail-ului de confirmare primit. Avansul reprezintă garanţia participării şi nu se returnează decât pentru notificările primite până la data de 1 iunie, minus un comision de 30% (nu se poate folosi nici în contul unui alt eveniment).

Important:
Rezervarea locurilor in mijlocul de transport se face pe pricipiul „primul venit primul servit”. Locul il primiti in momentul achitarii avansului.
Pentru un grup mai mic tariful se recalculeaza, eventualele diferente se vor plati in ultimele 5 zile inainte de plecare.

Număr de locuri disponibile: 40 (aproximativ 20 locuri pentru femei şi 20 pentru bărbaţi).
Grup minim: 15 / 30 persoane.

Tariful include:
• transport autocar, microbus 3/4 *;
• parcare;
• ghid de turism autorizat;

BONUS:
Pentru grup minim 30 de persoane participante ne vom bucura de CROAZIERA PE DUNARE !!

Tariful nu include:
• Masa cu specific 990 HUF~15 lei;
• asigurarea medicala;

Contact:
SingleBell Oradea
mail: oradea@singlebell.net

Participarea se foace doar prin inscrierea pe site:
www.singlebell.net/oradea

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.