Evadare din Camera Misterelor

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Când : 10 iunie 2016, 20:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 22 +
Locuri disponibile
B: 22 +
Locuri disponibile

Vineri seară vă provocăm să renunţaţi, timp de două ore, la viaţa agitată a anului 2016 şi să vă cufundaţi în atmosfera misterioasă a poveştilor puse în scenă cu măiestrie de către magicienii zilelor noastre: creatorii de experienţe de tip escape the room.

Poveştile atractive şi provocarea din fiecare cameră ne vor transpune în lumi paralele care par, la prima vedere, fără scăpare. Misterul, spiritul de echipă, concentrarea, intuiţia şi capacitatea de a găsi soluţii în situaţii limită, se regăsesc toate într-un singur joc captivant de escape room.

Timp de două ore ne vom rupe complet de viaţa de zi cu zi şi vom fi eroi în propria noastră aventură alături de prietenii de la Captive Escape Room – nr. 2 pe tripadvisor.com în topul escape room-urilor din Bucureşti.

Cum se desfăşoară?

Fiecare echipă formată va fi închisă într-o cameră care ascunde multe secrete și care nu este ceea ce pare la prima vedere. Va trebui să căutați indicii, să le uniți într-un mod logic, să rezolvați puzzle-uri și să spargeți coduri pentru a reuși să dezlegați misterul ce învăluie una dintre cele 3 experienţe disponibile:

Langdon’s Challenge: Pe patul de moarte, un mare mason îi lansează o ultimă provocare profesorului Robert Langdon. Încă de pe băncile facultăţii, Langdon a fost fascinat de poveştile şi lecţiile de viaţă ale prietenului său mai vârstnic. Întotdeauna, însă, a trebuit să facă dovada faptului că e demn să le afle. La fel stau lucrurile şi de această dată, când masonul îi dezvăluie că în biroul său se află ascuns un ultim secret. Voi puteţi să-l aflaţi?

Puzzling Colors: Patru culori, patru mistere ce asteaptă să fie dezlegate pentru a vedea imaginea de ansamblu. În jurul vostru se întâmplă lucruri pe care nu le puteti controla. Sau puteţi?! Clar există o logică în toată dezordinea cromatică. Pierdută printre culori şi numere, cheia evadării pare imposibil de găsit. Voi vă descurcaţi?

Captive outside reality: Şedinţă de incantaţie colectivă. Totul se învârte în jurul vostru. Lucrurile scapă de sub control. Vă treziţi blocaţi într-o cameră cu tot felul de simboluri ciudate. Spaţiul şi timpul parcă se opresc în loc. Unde sunteţi? Ce reprezintă toate lucrurile astea? Oare aţi mai fost acolo…? Veţi fi prinşi într-o realitate care pare fără scăpare. Nu ştim dacă putem să vă ajutăm. Reuşiţi să scăpaţi?

Lucrurile nu sunt atât de clare pe cât par, iar evadarea va fi una contra-cronometru: pentru fiecare aventură captivă aveți la dispoziție doar 60 de minute ca să închideți cazul și să evadați.

Ce trebuie să aduci?

Multă voie bună, curiozitate și spirit de echipă. Adrenalina, provocarea și surprizele vor veni de la sine. :)

În spiritul specific evenimentelor SingleBell, vom aduce alături de voi oameni la fel de curioși, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi. Vă vom împărți în echipe si vă vom închide în camere separate. Restul va fi o cursă contra-cronometru la sfârșitul căreia vom afla ce echipă s-a descurcat mai bine. Poate va fi chiar a voastră.

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="78"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.