Evadare din Casa Misterelor: ediție de Halloween

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Puzzle Rooms
Când : 1 noiembrie 2019, 20:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 25 +
Listă de aşteptare
B: 28 +
Listă de aşteptare

Vineri seară, 1 noiembrie, cu ocazia sărbătorii de Halloween, vă invităm la o seară a misterelor și întâmplărilor stranii care îşi caută rezolvarea. Vă provocăm să renunţaţi, timp de două ore, la rutina zilnica, agitatia si grijile cotidiene, si să vă transpuneti in pielea personajelor alături de coechipieri la fel de entuziaşti, pentru o seara cu mult suspans si aventura.

Fiți pregătiți să căutați dovezi in dovleci, să cereți indicii de la spirite binevoitoare și să puneți celebra întrebare: Trick or Treat (Păcăleală sau Dulciuri)?

Dupa dezlegarea enigmelor si incheierea evadarii, va invitam si la un mini-after-party.

Ce trebuie să aduceți?

Multă voie bună, curiozitate și un mic accesoriu care să vă ajute să intrati cât mai bine în spiritul de Halloween (o mască haioasă, urechi de Minnie Mouse, o pălărie de Sherlock Holmes sau de vrăjitoare). Adrenalina, provocarea și surprizele vor veni de la sine. De restul, ne ocupăm noi. :) În spiritul specific evenimentelor SingleBell, vom aduce alături de voi oameni la fel de curioși, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi.

Pentru acest eveniment, avem 20 de locuri disponibile. Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.