Excursie la Sinaia

Oraş : București
Tip : Excursii
Unde:
Când : 7 decembrie 2019, 8:00
Participare :
190 RON
Vârsta : F: 25 +
Ultimele locuri
B: 28 +
Listă de aşteptare

Venind în întâmpinarea celor care doresc să petreacă o zi plăcută și relaxantă departe de agitaţia oraşului, să cunoască oameni noi care, ca şi ei, nu se află într-o relaţie, SingleBell organizează cea de-a noua excursie pentru singles.

Drum bătut de bucureșteni la fiecare sfârșit de săptămână, cu mașina sau cu trenul, Valea Prahovei ascunde o mulțime de povești: unele amuzante, altele tulburătoare, iar câteva de-a dreptul stranii.

Locuri îndrăgite, stațiuni binecunoscute, peisaje încântătoare ne atrag spre o nouă aventură, în care vom merge pe urma destinului unor români talentați și celebri în întreaga lume. Ne vom strădui să descoperim ce anume i-a inspirat în crearea operelor lor nepieritoare.

Prima oprire o vom face la Câmpina pentru a vizita Casa Memorială Nicolae Grigorescu, în care faimosul nostru pictor și-a petrecut ultimii ani din viață. Zidurile au ascuns, pe lângă nepretuitele tablouri, și o mare poveste de dragoste, romantică și oarecum enigmatică, ascunsă fiind cu multă discreție.

După vizita de la Câmpina, ne vom îndrepta spre Sinaia pentru un tur pietonal, înainte de a lua masa la restaurantul WooD unde vom participa și la cateva activităti lejere și distractive organizate de echipa SingleBell. Prânzul este inclus în prețul de participare, iar meniul include:

76765551_2375279102712323_4975261889161330688_n

– supă de pui
– platouri cu mix grill: piept de curcan, ceafă de porc, cârnați, mici
– garnituri : varză călită, cartofi prăjiți, castraveți murați
– desert: ștrudel cu mere (de casă)
– o apă plata/minerală de persoană

După-amiaza o vom dedica muzicii clasice, de bună calitate, îndreptându-ne pașii înspre Vila Luminiș, locul de suflet al celui mai mare compozitor român al tuturor timpurilor, George Enescu. Vila Luminiș este o încântare pentru ochi, dar și pentru suflet.

După o zi plină vom reveni spre casă mai relaxati, bogați sufletește și încărcați cu energie pozitivă.

Tarif excursie: 190 lei

Servicii incluse:
– transport asigurat cu autocar modern
– masa de prânz
– ghid cu experienţă îndelungată, la dispoziţia noastră pe toată durata excursiei
– însoţitori de grup care vor facilita interacţiunea între membrii grupului
– activităţi de socializare
– posibilitatea împrietenirii cu ceilalţi participanţi compatibili profilului tău

NU sunt incluse:
– biletele de intrare la obiectivele turistice

Vom încerca să asigurăm un „matching” cât mai bun între participanți, ca la toate evenimentele noastre, punând în același timp accent pe socializare, distracție, timp de calitate petrecut în compania altor singles, descoperirea de locuri noi și încărcarea bateriilor.

Pentru că ne dorim să existe o compatibilitate cât mai bună între participanți, ne rezervăm dreptul de a-i selecta doar pe cei al căror profil se potrivește grupei în formare. Vei fi informat dacă faci sau nu parte din această grupă în cel mult 5 zile după înscriere.

Rezervarea locului se face numai după plata avansului(90 de lei) în termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii e-mail-ului de confirmare. Avansul reprezintă garanţia participării şi nu se returnează decât pentru notificările primite până la data de 29 noiembrie, minus un comision de 30% (nu se poate folosi nici în contul unui alt eveniment).

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.