Excursie şi Picnic la Malul Mării

Oraş : București
Tip : Excursii
Unde: Constanţa
Când : 4 iunie 2016, 8:00
Participare :
149 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 22 +
Ultimele locuri

Venind în întâmpinarea celor care doresc să petreacă o zi plăcută și relaxantă departe de agitaţia copleşitoare a oraşului, să cunoască oameni noi care, ca şi ei, nu se află într-o relaţie, dar şi să se distreze, SingleBell organizează cea de-a cincea excursie pentru singles.

De această dată, ne orientăm spre frumosul litoral al Mării Negre.

Tarif excursie: 149 lei.
Early bird: Pentru cei care achită integral până la data de 20 mai, tariful excursiei este de 129 lei. Până la această dată, plata pe site(online), se poate face doar integral. Începând cu 21 mai, preţul va fi de 149 lei, plătibili fie integral, fie cu avans(inclusiv pe site) şi rest de plată la autocar.

Servicii incluse:
– transport asigurat cu autocar modern
– ghid cu experienţă îndelungată, la dispoziţia noastră pe toată durata excursiei
– însoţitori de grup care vor facilita interacţiunea şi socializarea între membrii grupului
– activităţi sportive, recreative şi de interacţiune în cadrul unui picnic pe malul mării 😉
– posibilitatea împrietenirii cu ceilalţi participanţi compatibili profilului tău, dintre care aproape jumătate de sex opus, sporind astfel şansele de a întâlni chiar şi acea persoană specială pe care o poţi cunoaşte mai pe-ndelete
– vizită pietonală ghidată a dinamicului oraş portuar Constanţa, cu vizita următoarelor obiective turistice:

 • Muzeul de istorie naţională şi arheologie Constanţa
 • Muzeul „Axiopolis”
 • Edificiul Roman cu Mozaic
 • Moschea Carol – Constanța
 • NU sunt incluse:
  – mâncare, băuturi şi ronţăieli pentru picnic
  – biletele de intrare la obiectivele turistice

  Vom încerca să asigurăm un „matching” cât mai bun între participanți, ca la toate evenimentele noastre, punând în același timp accent pe socializare, distracție, timp de calitate petrecut în compania altor singles, descoperirea de locuri noi și încărcarea bateriilor.

  Programul excursiei este flexibil, existând posibilitatea de a schimba sau adăuga și alte activităţi, în funcţie de sugestiile şi dorinţele grupului.

  Pentru că ne dorim să existe o compatibilitate cât mai bună între participanți, ne rezervăm dreptul de a-i selecta doar pe cei al căror profil se potrivește grupei în formare. Vei fi informat dacă faci sau nu parte din această grupă în cel mult 5 zile după înscriere.

  Rezervarea locului se face numai după plata avansului(75 lei) în termen de 7 zile lucrătoare de la data primirii e-mail-ului de confirmare. Avansul reprezintă garanţia participării şi nu se returnează decât pentru notificările primite până la data de 30 mai, minus un comision de 30% (nu se poate folosi nici în contul unui alt eveniment).

  Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
  Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.