Funshop: Seară de Joc şi Distracţie

Oraş : Oradea
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Pool Club
Când : 16 ianuarie 2015, 20:00
Participare :
40 RON
Vârsta : F: 23 +
Ultimele locuri
B: 23 +
Ultimele locuri

Vineri seară vă invităm la o seară de joacă, distracţie şi socializare, dedicată în exclusivitate laturii noastre ludice şi copilului din noi: o seară întreagă cu cele mai interesante boardgames-uri(jocuri pe tablă/jocuri de societate).

Noi venim cu jocurile, ceva de băut şi ronţăit, voi veniţi cu poftă de joacă şi chef de râs!

De ce o seară dedicată jocului?

Jocul e important, dar noi, oamenii mari, nu ne mai jucăm. Nu o facem deoarece ne-am pierdut obișnuința. De la o anumită vârstă, comportamentul ludic nu mai e social acceptat, ceea ce-i face pe cei mai mulți oameni să nu se mai joace, ignorând această pornire naturală.

Friedrich Schiller spunea că fără joc(inclusiv joaca cu ideile și imaginația), oamenii nu ar avea cum să își atingă potențialul maxim.

Indiferent de vârstă, un joc îți oferă oportunitatea de a experimenta lucruri într-un cadru lipsit de riscuri, cu efecte care nu îți afectează viața în mod direct, dar generează niveluri de energie similare cu cele produse în situații reale de viață. Astfel, intri în pielea unui personaj, iei decizii, faci lucruri noi și descoperi care sunt consecințele și efectele acțiunilor tale.

Din perspectiva comportamentelor emoționale, activitatea de joacă:
– provoacă bucurie, intimitate și stimă de sine;
– îmbunătățește flexibilitatea emoţională.
– reduce frica, anxietatea sau stresul;

Din punct de vedere fiziologic, activitatea de joc:
– generează emoții pozitive, îmbunătățind activitatea sistemului imunitar, cardiovascular și endocrin;
– scade nivelul de stres, oboseala și depresia.

Din perspectiva beneficiilor sociale, activitatea de joc:
– crește nivelul de acceptare a diferențelor (între oameni, păreri, strategii, etc.);
– crește și dezvoltă capacitatea de empatie și compasiune.

Taxa de participare este de 40 de lei şi include un voucher de consumatie de la bar in valoare de 10 lei. Numărul maxim de locuri disponibile este 24.

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. Andreea75 spune:

  Bogdan, daca ai citit anuntul scrie ca in taxa de 40 ron este inclus si un voucher pentru bar, ….fiecare merge unde doreste, in fond nu te obliga nimeni sa te inscrii. Daca mergi la ping pong, sau bowling sau biliard nu platesti? Aaaa, si in alta ordine de idei in Bucuresti nu am auzit de jocuri pe gratis.
  Pana una alta ….Happy New Year !!!

 2. bogdansuciu spune:

  Nu vreau sa fiu gica contra – Dar am observat ca cereti bani oamenilor care de fapt se pot bucura de jocuri si pe gratis – in doua locatii in oradea(din cate stiu) – locatiile respective pun la dispozitia fiecarui doritor jocuri gratuit

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna Bogdan,

   Sigur ca poti merge sa te joci gratuit in cele doua localuri din Oradea, doar ca noi ne ocupam cu ceva mai mult decat punerea jocurilor la dispozitia participantilor.

   Pe langa consumatia inclusa in pret mentionata mai sus de Andreea, daca doresti sa petreci o seara placuta, intr-un cadru bine organizat si alaturi de oameni(single) pe care ii aducem impreuna in urma unor eforturi deloc neglijabile de cautare si selectie, atunci esti in locul potrivit. :)

   Toate cele bune!

  2. Alina SingleBell spune:

   Draga Bogdan, cred ca de fapt nu intelegi principiul in sine. Nu este un eveniment public, ci este un eveniment SingleBell in comunitatea SingleBell, comunitate de oameni single…ideea este de socializare si cunoastere de oameni noi cu acelasi statut social…Taxa este pentru organizarea evenimentului si consumatie, participa DOAR membrii clubului. Cei care doresc sa joace jocuri pot sa o faca si singuri, in orice zi, chiar si in seara evenimentului nostru, insa nu cu membrii clubului! Zi frumoasa!