Improvizație și Creativitate prin Arta Actorului

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 24 noiembrie 2017, 19:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Locuri disponibile
B: 24 +
Listă de aşteptare

În cadrul întâlnirilor tematice, îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles și de a lega noi prietenii, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul sau îți sunt inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere.

Despre atelierul de Improvizație și Creativitate

Catalin CosarcaCu cine?

„Cătălin Coşarcă sunt și vă voi fi alături așa cum știu eu cel mai bine…în ritm improvizat.
Sunt membru fondator al trupei de improvizație „Backstage Boys” alături de care am ținut spectacole prin diverse colțuri de București ( Teatrul Act, Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic și diverse cafenele ), Timișoara, Cluj, Focșani, Bacău, Sighișoara.

Poate ne-am cunoscut la teatru în piese precum:
“Pescarusul” – Trigorin, U.N.A.T.C.
“Don Juan sau Antieroul” – Roderigo, regia Andreea Iacomita, U.N.A.T.C.
“Teatru Sport”- U.N.A.T.C.
“12” – juratul nr.5, U.N.A.T.C.
”Omul perna” – det. Tupolski, U.N.A.T.C.

Mi-a placut la nebunie gândul de a da la teatru, așa că totul a început cu admiterea la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, Secţia – Arta Actorului – Licenta.

Va încurajez sa vă daţi o şansă să fiţi creativi, spontani, vorbăreţi, atenţi cu ceilalţi, dezinhibaţi. Nu vom învăţa asta în atelier, pentru că sigur deja le aveţi în voi, ci ne vom juca împreună ca să le scoatem la suprafaţă.

Prima oară când am colaborat cu voi a ieșit o distracție pe cinste. Pe 24 noiembrie ne revedem sau voi cunoaște noi membri SingleBell, iar împreună sunt sigur că vom râde, din nou, cu răsuflarea tăiată. :)

Vă aşteptăm să fiţi voi, împreună, într-un cadru relaxat şi voios, distrându-vă cu exerciţii menite să ne scoată din zona de confort şi sa ne facă mai îndrăzneţi, mai deschişi şi mai înţelegători unii cu ceilalţi.

Cam atât despre mine…în scris. Ne vedem veseli și curioși la atelierul de Improvizație și Creativitate.”

Taxa de participare este de 80 de lei şi include apă si fursecuri pentru toată lumea.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="72"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.