Întâlnire cu Suflet Oradea

Oraş : Oradea
Tip : Întâlniri tematice
Unde:
Când : 20 decembrie 2014, 11:00
Participare :
RON
Vârsta : F: 23 +
Locuri disponibile
B: 23 +
Locuri disponibile

Singlebell Oradea se alatura actiunilor caritabile initiate de Singlebell Bucuresti aceasata fiind cea de-a patra actiune dintr-o serie de acest fel.
Intâlnirea pe care o vom organiza sâmbătă, 20 decembrie 2014, se diferenţiază de celelalte evenimente SingleBell prin faptul că interacţiunea dintre participanţi, în acest context, va fi ghidată către ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate.

Vă invităm sâmbătă, 20 decembrie 2014, să vizităm copii orfani care au nevoie de sprijinul şi afecţiunea noastră.

Necesarul casei de copii în această perioadă este următorul: zahăr, ulei, orez, mălai, pastă de tomate, zarzavat de ciorbă, paste făinoase, pateuri vegetale, conserve de mazăre şi fasole verde, conserve ciuperci, gemuri şi compoturi, pui, ficăţei de pui, carne de viţel, zacuscă, caşcaval, măsline fără samburi la cutie în saramura, conserve de peşte ton, brânză telemea FETA la cutie în saramură, brânză topită cu smantană, dero, hartie igienică, hartie prosop, pastă de dinţi, şampon, săpun, pastă CIF, dulciuri :) .

În loc de taxă de participare, fiecare persoană poate contribui cu o sumă de bani.

Donaţia sugerată este de 50 de lei, însă fiecare este liber să contribuie cu atât cât poate, toţi banii strânşi fiind folosiţi pentru cumpărarea de scutece absorbante, alimente, jucării, hăinuţe, etc.

Pentru ca toţi cei prezenţi să ştie ce se întâmplă cu banii donaţi, vom merge împreună la cumpărături, urmând ca apoi sa vizităm centrul de copii.
Puteți dona obiecte și/sau bani direct la casa de copii cu rugămintea de a nu face cadouri personalizate.

După ce acţiunea se încheie, toţi participanţii cu suflet mare sunt invitaţi să ni se alăture la o ieşire în oraş, într-un local pe care îl vom anunţa în prealabil, pentru a socializa şi a ne cunoaşte mai bine.

Cei cărora programul le permite să rămână cu noi la o cafea sau un suc sunt rugaţi să ne anunţe. Astfel, vom şti din timp pentru câte persoane să rezervăm locuri.

Ca la orice alt eveniment SingleBell, seriozitatea este o calitate esenţială! Înscrieţi-vă doar dacă ştiţi sigur că ne veţi putea onora cu prezenţa voastră.

Toate detaliile legate de locul de întâlnire, oră şi alte informaţii vor fi trimise prin e-mail persoanelor înscrise.

Şi, cum nimeni nu a sărăcit vreodată pentru că a dăruit, sperăm din tot sufletul să vă alăturaţi nouă şi să aducem împreună un zâmbet pe feţele celor mici.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.