Cum descifrăm Limbajul Non-Verbal

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 23 martie 2016, 19:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Ultimele locuri

Având în vedere că 55% din procesul de comunicare are loc doar cu ajutorul corpului, devine foarte util să descifrăm ce mesaje transmitem şi primim de la partenerii noştri de comunicare.

Fie că vrei să te cunoşti mai bine sau să comunici eficient, ori pur şi simplu ţi se spune că una spui şi alta transmiţi, poate te-ar ajuta să identifici ce anume vrea corpul tău să transmită cu adevărat.

De cele mai multe ori corpul nostru o ia înainte în procesul de comunicare şi exprimă emoţii de care nici nu suntem conştienţi. De aceea te invităm să decodificăm împreună universalitatea anumitor gesturi comune, fără a avea pretenţia că vom deveni un detector de minciuni cu 100% acurateţe în indentificarea adevărului din spatele limbajului corpului nostru.

Vom aborda împreună:
• Aplicarea practică a distanţei
• Ritualul alegerii locului
• Gesturile făcute cu palma, puterea palmei
• Strângerea de mână şi gesturi ale mâinii
• Gesturi ale braţelor şi mâna adusă la faţă
• Poziţiile de bază ale capului

Workshop-ul va fi unul interactiv cu exerciţii practice aplicate de participanţi.

Training-ul îmbină experienţa de business cu cea din actorie a Simonei Năstase. În prezent, Simona colaborează cu TSA Europe pe livrare de programe de training în management, în țară și în străinătate. În 2011 a avut oportunitatea să facă un Master pe actorie la Londra, în cadrul ALRA și în 2006 a terminat Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne).

Simona Nastase

Simona este de asemenea formator atestat CNFPA și are cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. A lucrat în companii ca Orange, Rompetrol, Saint-Gobain, dobândind astfel experiență în domenii ca relații cu clienții, dezvoltarea afacerii și resurse umane.

Harta:

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.