Degustare de Vinuri

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 1 aprilie 2016, 19:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 22 +
Listă de aşteptare

Vineri, 1 aprilie(nu, nu e păcăleală :) ), vă invităm la un eveniment cu totul special: o degustare de vinuri care îmbină socializarea relaxată, jocul şi vinurile aromate.

Cum se va desfăşura?
Pentru început, vom pune câteva întrebări, evident din cultura vinului. Cei care vor raspunde cel mai bine, dar şi în cel mai scurt timp, vor fi declaraţi „căpitani de echipă”. Apoi, exact ca în jocurile din copilărie, căpitanii își vor alege coechipieri. După ce echipele au fost stabilite, fiecare va lua loc la o masă și va primi să miroasă niște vinuri ale căror detalii (identitate, istorie, aromă, mod de preparare) le vor afla de-abia la sfârșitul jocului.

Va fi declarată învingătoare echipa care va descoperi în mod corect cele mai multe arome de vinuri.

Cu cine?

Pe drumul aromat al degustării de vinuri ne va călăuzi Octav, consumator educat cu o experienţă bogată în degustarea de vinuri.
octav

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.