Nevoile sexului opus, descifrate – cu psih. Jeni Chiriac

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 8 februarie 2014, 15:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 23 +
Listă de aşteptare
B: 25 +
Ultimele locuri

Cine eşti? Ce simţi? De ce simţi ceea ce simţi? Ce poţi? Cât poţi? Încotro te îndrepţi? Ce nevoi ai? Ce doreşti de la tine? Ce vor ceilalţi de la tine? Ce aşteptări ai? Ce înseamnă să fii singur? Cum să iubeşti pentru a fi iubit? Cum să faci faţă provocărilor din viaţa ta? Cum te văd ceilalţi?

Fă-ţi timp pentru tine şi orele tale de autocunoaştere şi dezvoltare!

Indiferent că ne place sau nu, cu toţii avem o „scoală a vieţii”, iar ceea ce suntem astăzi este şi rezultatul acestei şcoli care are tot atâţia ani câţi avem fiecare. Şcoala vieţii, însă, pe cât ne învaţă să ne depăsim limitele, pe atât ne poate condamna la tipare de gândire şi comportament care se pot dovedi disfuncţionale sau deficitare la un moment dat. Însă, niciodată nu e prea târziu să ne reinventăm.

Dacă vrei să cunoşti nevoile sexului opus, dacă vrei să înţelegi ce anume îşi doreşte un partener sau o parteneră de relaţie, te invităm să participi la workshop-ul susţinut de psihoterapeutul Jeni Chiriac pentru membrii SingleBell în data de 8 februarie 2014.

În cadrul acestui atelier vei conştientiza atât nevoile tale ca femeie sau bărbat, cât şi nevoile celuilalt şi, deşi nu există reţete standard, există un algoritm pe care îl vei afla şi care te va ajuta să identifici aceste nevoi şi să te adaptezi în funcţie de situaţie. Acesta este primul pas, foarte important, în a descoperi şi, mai ales, a înţelege cum funcţionează bărbaţii şi femeile, atât separat, cât şi împreună.

Prin această serie de ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personala organizate de SingleBell şi psihologul Jeni Chiriac, te invităm să facem împreună primii paşi în căutarea stării de bine şi a partenerului sau partenerei ce ţi se potriveşte!

Taxa de participare este de 80 de lei şi include apă, sucuri si finger food. Numărul maxim de locuri disponibile este 20, iar durata atelierului este de 3 ore.

Cu cine?
jeni chiriac
Jeni Chiriac este psihoterapeut specializat in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (consiliere si psihoterapie copii, adulti) si consiliere pe probleme sexuale de cuplu.
Consultant specialist Les Nouvelles Esthetiques Romania, ProTv, Antena1, Antena2, Acasatv, B1Tv, Voxnews, etc.
Consultant specialist Informatia Medicala, Sfatul Medicului, Elle.ro, Askmen.ro, Unica.ro etc.
Competente in psihologie clinica, psihoterapie, consiliere psihologica, psihologia muncii, hipnoza clinica, terapie ericksoniana, victimologie, psihosexologie, sexologie, formare profesionala continua adulti, terapie de cuplu, sexterapie.
Presedinte Onorific al ASOCIATIEI EASTERN EUROPEAN INTERNATIONAL HELP
Membra a ASOCIATIEI ROMANE de HIPNOZA CLINICA,
Membra a FEDERATIEI ROMANE de PSIHOTERAPIE,
Membra a COLEGIULUI PSIHOLOGILOR din ROMANIA,
Membra a ASOCIATIEI de MEDICINA a SEXUALITATII,
Membra a ASOCIATIEI de PSIHOSEXOLOGIE din ROMANIA
Consilier de specialitate al ASOCIATIEI NATIONALE a TATILOR din ROMANIA
Membra a COMITETULUI FILIALEI BUCURESTI a CPR, comisia de deontologie (expira ca mandat in 2013)
Presedinte al PATRONATULUI REGIONAL al PSIHOLOGILOR cu drept de libera practica din regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov(2012);

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.