Super Singles Party

Oraş : Iași
Tip : Petreceri
Unde: Paris Cafè
Când : 30 mai 2014, 21:00
Participare :
65 RON
Vârsta : F: 23 +
Ultimele locuri
B: 23 +
Ultimele locuri

Vineri, 30 Mai 2014, te invităm la petrecerea noastră Super Single Party – SingleBell.
Distracţia va începe la orele 21:00 cu jocuri și concursuri de spart gheața care să faciliteze interacțiunea relaxată între toți participanții. Te aşteptăm cu multă distracţie de calitate, tu vino cu multă energie pozitivă!

Preţul biletului este de 65 lei şi include:
– un cocktail la sosire (alcoolic / non-alcoolic)
– o apă plată/ minerala sau cafea
– singles dornici să se distreze frumos
– jocuri de socializare şi interacţiune
– echipa SingleBell care te ajută să spargi gheaţa
– tombola si cadouri
– şi…surprize, surprize…:)

Vei petrece alături de alte persoane care nu se află într-o relaţie şi vor să se distreze, cunoscând în acelaşi timp şi mulţi oameni noi, de calitate, potenţiali prieteni noi sau parteneri de cuplu.
Categorie de vârstă sugerată: femei între 23 şi 55 de ani, bărbaţi între 23 şi 59 de ani.
Participarea se face numai pe bază de înscriere pe site, iar numărul de locuri este limitat.

Această petrecere e pentru tine, dacă:
– eşti single, curajos şi open-minded!
– eşti plin de energie pozitivă, iubeşti oamenii, viaţa şi clipa prezentă!
– îţi place să te distrezi
– ai încredere că persoana potrivită e acolo, undeva şi, la momentul potrivit, îţi va ieşi în cale
– ştii că e mare păcat să iroseşti momentul prezent facandu-ţi griji pentru ce va fi să se întâmple sau rememorând trecutul
– îţi place să cunoşti oameni noi
– înţelegi importanţa socializării pentru o viaţă personală echilibrată
– eşti apt pentru efort fizic moderat…pe scurt, poţi şi îţi place să dansezi!!! Nu, nu trebuie să ŞTII să dansezi, ci să îţi placă să o faci, în felul tău propriu, natural, original!
– eşti dispus/ă să laşi timiditatea şi inhibiţiile acasă
– eşti dispus/ă ca, măcar pentru o seară, să laşi laşi deoparte judecăţile, critica, prejudecăţile şi „idealurile”, teama de ridicol sau respingere, etc….

La ce să te aştepţi?
– mulţi singles atrăgători şi dornici să te cunoască, între care ai putea găsi persoana potrivită ţie;
– joculeţe şi concursuri de spart gheaţa;
– multă muzică bună şi dans;

Harta:

[mappress mapid="47"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.

Comentarii

 1. mario99 spune:

  A fost bine se putea si mai bine voi mai participa si pe viitor la asemenea evenimente 😀

 2. nettle spune:

  Chiar s-a intamplat! Felicitari organizatoarelor!
  Lume destul de multa. Atmosfera s-a inchegat destul de bine, chiar daca nu putem spune ca s-a incins :)

  Mi-am asigurat o portie de dans si voie buna!
  Una peste alta – un eveniment la care merita sa te duci relaxat, ca sa pleci acasa si mai relaxat si bine dispus :))))))

  1. Zanardi spune:

   Ma bucur ca te-ai incins… uhm… distrat 😀

   1. nettle spune:

    Multumesc. :) Sa ai si tu parte, curand!

 3. nettle spune:

  Gata, nu mai e gluma, nu mai e intentie. Maine seara e petrecerea. Ma bucur sa vad atate confirmari. Nu pot sa nu observ ca s-au retras vreo 20 dintre cei înscrisi, clar mare parte reprezentanti ai sexului tare, puternic si determinat.
  Scuze, domnilor, in cazul ca citeste cineva, n-am putut sa ma abtin. Sigur sunt si alte motive, obiective, nu doar cele care tin de indecizie și reticență.
  Una peste alta, desi sunt moarta de oboseala si, pana maine mai am o groaza de treaba, mor de curiozitate să văd cum va fi!

  1. Zanardi spune:

   E bine. In Ploiesti momentan nu se mai organizeaza nimic :(

   1. nettle spune:

    Ai rabdare. Oamenii se urnesc mai greu. Mai ales cand e vorba de ceva nou si, oarecum neconventional. :)

 4. nettle spune:

  Incep cererile de confirmare, semn ca se apropie petrecerea. E timpul pentru decizia fermă. Se pare că e momentul sa te confrunti cu eventuale ingrijorări, dacă nu cumva ai trecut peste toate, atunci când te-ai inscris. :)

  Care poate fi cel mai rău lucru care se poate întampla?

  Să te plictisești. Dar plictiseala ține de atitudinea interioară. Depinde de tine dacă găsești în orice context elemente de buna dispozitie și relaxare.

  Să nu te simți confortabil – poate că ponderea grupului te va face sa te simti fie la o intalnire studenteasca, fie la una a pensionarilor :). Poate locatia nu ti-e familiară, muzica nu se potriveste cu stilul tau, poate nu-ti găsești locul sau starea necesara sa intri in atmosfera de petrecere.

  Orice îngrijorare apare – e clar ca dacă îi dai prea multă atenție ea va crește în mintea ta și se va trasforma in motiv de renunțare. Si la urma urmei, poti in orice moment sa pleci acasa :)

  La urma urmei – ce situație neobișnuită e asta? Sau, cu ce e mai neobișnuită decât să te duci la club cu unul sau mai multi prieteni de același sex? Si acolo tot oameni necunoscuti. E adevarat, că, mai ales femeilor de o anumită vârstă nu le-ar mai trece prin cap să meargă la club. Dar o astfel de petrecere e tentantă tocmai prin elementul de sigurantă oferit – ca vei intalni doar persoane cu acelasi statut de single.
  Sunt convinsa ca si aici – vom recunoaste, din participarea la evenimente anterioare sau din alte contexte – cel putin o persoană cunoscuta. Desi, si asta se poate transforma intr-un motiv de îngrijorare. Daca ma intalnesc cu vreun/vreo vecin(ă), coleg(ă), șef(ă), stundent(ă), profesor/profesoară sau mai știu eu ce neam? :)))))) E posibil, de ce nu?

  Doar că, să nu uităm că suntem acolo într-un context comun, dintr-o motivatie comună și mai ales într-o tipologie comună – singles fără prejudecăti, open-minded, ca sa folosesc termenii organizatorilor, dispuși să acceseze modalități noi de socializare si interactiune.
  Am încredere că organizatorii vor avea aceeași grijă pentru a asigura omogenitatea grupului și pentru elementele de atmosferă destinsă.

  Hmmm, am gandit cu voce tare, doar din încercarea de a reda intrebări și îngrijorări, peste care am trecut, din moment ce m-am înscris. Și cred că e valabil pentru toti cei care vor confirma.

  De fapt, eu mai am, în această fază, doar întrebări legate de codul vestimentar – oare cum se va îmbrăca lumea – relaxat, confortabil sau cu sclipici? :)))))))
  O zi bună tuturor!