Retro Night @ Spago

Oraş : București
Tip : Petreceri
Unde:
Când : 1 februarie 2020, 21:45
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 33 - 45
Listă de aşteptare
B: 33 - 45
Listă de aşteptare

Pentru cei care isi doresc sa petreaca timp de calitate intr-un grup mai restrans, alaturi de alte 30 – 40 de persoane, intr-un ambient intim si relaxat, SingleBell va invita sambata seara la mini-petrecerile tematice organizate alaturi de Spago Restaurant & Lounge.

Restaurantul Spago din Piata Romana dispune de un spatiu interesant pentru petreceri moderne, elegante si totusi deloc pretentioase – un cadru relaxat ce ne invita la relaxare si buna-dispozitie!

Asadar, pe 1 februarie, incepand cu ora 21:30, ii asteptam pe cei cu varste in intervalul 33-45 de ani sa se distreze alaturi de noi pe refrene din anii ’80 si ‘90 si sa retraiasca nostalgia copilariei si a unei adolescente frumoase, incarcate de visuri si emotii memorabile.

Ca si dress-code, recomandam stilul „retro”: fetele, rochite retro sau o coafura „evazata” , gen anii ‘90, sau macar o bentita ori un accesoriu retro, iar baietii un accesoriu vestimentar (de ex: niste blugi stil retro) sau orice altceva va indeamna imaginatia.

Pretul de participare este de 60 de lei. Participarea se face numai pe bază de înscriere pe site şi confirmare prealabilă din partea echipei SingleBell.

Numărul de locuri este limitat, iar dorinţa noastră este de a forma un grup cât mai omogen de petrecăreţi ţinând cont de câteva criterii de selecţie/potrivire. De asemenea, ne vom strădui să păstrăm o balanţă cât mai echilibrată de vârste.

Te rugăm să respecţi eforturile noastre şi ale partenerilor noştri de a pregăti o seară specială pentru tine.
Înscrie-te numai dacă esti sigur că poti ajunge!

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanţii la acest eveniment. Informaţii despre achiziţionarea biletelor primesc doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.