Serată pentru singles: magie şi basm în paşi de dans

Oraş : Oradea
Tip : Petreceri
Când : 30 mai 2015, 21:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 23 +
Locuri disponibile
B: 23 +
Locuri disponibile

EVENIMENTUL SE REPROGRAMEAZA, multumim pentru inetlegere!
Un eveniment dedicat persoanelor care sunt în căutarea sufletului pereche, interesate să socializeze sau să îşi găsească prieteni noi.
Alătură-te celor care doresc să-şi schimbe viața şi să aducă bucurie in sufletul lor!

Va fi o seară de neuitat in care rolul principal il are instructorul de dans care ne va învăța să DANSAM cu gratie spre EL sau EA. :) Cum muzica este şi una dintre „armele” noastre preferate, te invităm să sărbătorim împreună iubirea la următoarea petrecere SingleBell.

Vino cu 1 prieten și plătesti 50%.
Vino cu 2 prieteni și participi GRATUIT!
Creează-ti cont și transmite un e-mail cu numele prietenilor la oradea@singlebell.net

Dansul este un mijloc artistic de exprimare a unui mesaj printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate pe diverse ritmuri. Dacă vrei să ieși din monotonie, să te relaxezi, să îți faci prieteni noi și să te simți extraordinar de bine, atunci…vino la dans!

Vei învăța totul despre mișcările de bază și pașii de bază atât în dansul individual cât și în pereche, să îți cunoști propriul ritm și să înveți alternative, să relaționezi corporal și să comunici non-verbal, să te exprimi creativ și fără inhibiții și nu în ultimul rând, vei învăța să te lași condus de muzică și să te distrezi pe diverse ritmuri.
Distracţia va începe la orele 21:00 cu jocuri și concursuri de spart gheața care să faciliteze interacțiunea relaxată între toți participanții.

Preţul biletului este de 70 de lei şi include:
– un cocktail la sosire;
– o apă plată/minerală;
– o cafea;
– fursecuri/pateuri/saleuri/ciocolata;
– INSTRUCTOR DE DANS si lectii de dans;
– singles dornici să se distreze frumos;
– jocuri de socializare şi interacţiune;
– tombola, cadouri si surprize;
– echipa SingleBell, care va fi tot timpul acolo pentru a te ajuta să te acomodezi;

Serata pentru Singles , la fel ca toate celelalte evenimente organizate sub umbrela SingleBell, se distinge prin accentul pus pe socializare şi distracţie. Ai acum ocazia să cunoşti multă lume, să socializezi, să te distrezi, să-ţi faci prieteni noi, single ca şi tine, să dansezi şi să cânţi până în zori, cu mari şanse de a găsi chiar şi un El sau o Ea specială!

Participarea se face numai pe bază de înscriere pe site, iar numărul de locuri este limitat.
Te rugăm să respecţi eforturile noastre şi ale partenerilor noştri de a pregăti o seară specială pentru tine.
Înscrie-te pentru eveniment numai dacă eşti sigur că eşti liber şi disponibil să vii la această petrecere!
Ne rezervăm dreptul de a selecta participanţii la acest eveniment. Informaţii despre achiziţionarea biletelor primesc doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise.

Cu cine?


Acest eveniment va fi condus de MICLAU CLAUDIU, coregraf si instructor acredidat.
Incapand cu anul 2001 Claudiu a participat si a dansat in cadrul diferitelor concursuri de dans de societate din tara, reusind sa fie 3 ani consecutiv campion national. Din anul 2006, si-a deschis propria scoala de dans la Oradea, Clubul de dans Shake & Dance, sub egida careia a pregatit un numar mare de persoane de la adulti, la adolescenti, tineri si copii in tainele dansului social, si de performanta. Rezultatele nu au intarziat sa apara, iata cateva exemple: dans de societate- campionii nationalii la categoria de varsta:10-11, 12-15 ani, iar la dans sportiv vicecampioni nationali la 12-15 ani copii.

Dansul este una dintre cele mai expresive metode de manifestare corporală. Terapia prin dans, cunoscută şi sub numele de terapia mişcării, este o modalitate de folosire a mişcărilor corpului pentru eliminarea oboselii, a tensiunii nervoase, dar şi de pierdere a caloriilor şi de socializare. Terapia prin dans provoacă schimbări complexe asupra celui care o practică. Aceste schimbări sunt resimţite atât la nivel emoţional, cognitiv, cât şi la nivel fizic şi comportamental.

Vă invităm la dans!

Pentru plata ne gasiti in permanenta la:

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.