Christmas Singles Party

Oraş : Ploiești
Tip : Petreceri
Când : 14 decembrie 2013, 21:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 - 45
Locuri disponibile
B: 24 - 45
Ultimele locuri

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, te invităm la petrecerea noastră alături de alţi petrecăreţi sociabili şi cu mintea deschisă care nu se află într-o relaţie, vor să cunoască lume nouă şi să petreacă timp de calitate în compania altor singles!

Distracţie, prieteni noi şi, cu puţin noroc, chiar dragoste! 😀

Preţul biletului este de 80 de lei şi include:

– un cocktail la sosire (alcoolic sau non-alcoolic)
– apă plată/minerală sau Cola, Fanta, Sprite
– o cafea
– bufet suedez

Distracţia va începe la orele 21:00 cu jocuri și concursuri de spart gheața care să faciliteze interacțiunea relaxată între toți participanții.

Petrecerile SingleBell se disting prin accentul pus pe socializare şi distracţie. Ai acum ocazia să cunoşti multă lume, să socializezi, să te distrezi, să-ţi faci prieteni noi, single ca şi tine, să dansezi şi să cânţi până în zori, cu mari şanse de a găsi chiar şi un El sau o Ea special(ă)!

Harta:

[mappress mapid="32"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.

Comentarii

 1. serban.badea spune:

  Multe multumiri organizatorilor!

 2. serban.badea spune:

  Da, organizatoarele au fost foarte dragute si amabile si totul a iesit bine, atmosfera a fost placuta. Distractie cat cuprinde, am dansat. Are dreptate Gabriela, ar fi buna o iesire si in natura, nu numai in spatiu inchus.

 3. Nicu spune:

  Multumesc frumoaselor gazde si organizatorilor pentru organizarea acestei frumoase petreceri la care am avut ocazia sa cunosc oameni de calitate alaturi de care sa petrec o seara frumoasa.Petrecerea a fost foarte frumoasa si sper sa mai urmeze si altele.
  Nu in ultimul rand tin sa multumesc acestei agentii Singlebell si celor doua coordonatoare profesioniste de la care am avut tot sprijinul si ajutorul pentru a cunoaste o frumoasa si delicata doamna.

 4. Gabriela spune:

  Felicitari organizatorilor si gazdelor ! Cel mai frumos lucru este ca oferiti bucurie participantilor.
  A fost o petrecere frumoasa. Nu a lipsit sarea si piperul care a condimentat aceasta petrecere. Ma bucur ca toti am venit cu chef de distractie. Felicitari ! Se poate si la noi in Ploiesti !
  Astept sa ne revedem la urmatoarea petrecere cat mai curand sau de ce nu, o petrecere la munte sau pe partia de ski.

 5. margelatu8051976 spune:

  super tare petrecerea tineti tot asa

 6. alex972 spune:

  Multumim Alina pentru o seara frumoasa!

 7. red1878 spune:

  Supertare , deabia astept , incerc sa n-ajung tot primul 😛 , sper sa ne strangem si astept sa vedem in ce locatie si eu zic ca o sa ne strangem , cu siguranta o sa ne strangem.Let’s partyyyyyy!!!! 😀

  1. Alina - SingleBell spune:

   Ne bucuram daca ajungi primul si la petrecere! :)

   1. ananda411 spune:

    Organizatoarele foarte dragute si amabile, atmosfera foarte placuta dar spatiul de dans foarte mic. Ne-am adaptat pana la urma si a iesit bine. Chiar nu ma asteptam sa dansam pana la 3 dimineata.