Socializare creativă prin jocuri

Oraş : București
Tip : Workshops, Întâlniri tematice
Când : 11 noiembrie 2015, 19:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Ultimele locuri

După 5 ani de existență activă în zona evenimentelor dedicate persoanelor care își caută un nou partener de cuplu, prin speed dating, seri de joc, excursii, petreceri si workshop-uri, SingleBell aduce pentru voi un nou format de eveniment: seara de socializare creativă prin jocuri.

Ce presupune?
Este un eveniment de socializare bazat pe jocuri dinamice și de creativitate, ce presupun mișcare indoor și activități haioase, care să vă ajute să socializați într-un mod foarte vesel și relaxant.

Ce fel de jocuri?
Jocuri de echipe, de spontaneitate, de creativitate, care să vă ajute nu numai să vă cunoașteți într-un mod distractiv care elimină orice stânjeneală tipică unor astfel de contexte, ci și să vă dezvolte creativitatea și abilitățile de interacțiune socială. Jocurile vor fi simple și haioase, conectându-ne astfel cu copilul nostru interior, care din când în când vrea să evadeze, să se relaxeze, să încerce lucruri noi și să facă descoperiri. Interioare și exterioare. :)

În felul acesta beneficiați atât de avantajele evenimentelor de dezvoltare personală cât și de șansa de a cunoaște mult mai multe persoane decât cercurile clasice ale iubitorilor de petreceri sau de ateliere de comunicare.

Cu cine?
Camelia Gavril
Moderatorul și facilitatorul întâlnirii este Camelia Gavril, trainer colaborator SingleBell din 2013, care a susținut mai multe sesiuni de workshop-uri în cadrul comunității SingleBell, pe diverse teme, dintre care amintim:

Ce vrea de fapt să spună?” Atelier despre limbajul trupului.
Creativitatea ca mod de viață
Creativitatea în relații de cuplu
Relația de cuplu între atractiv și autentic
Relații de cuplu după 30 de ani„. Tipologii de personalitate.
Înţelegerea, acceptarea şi valorizarea defectelor – cheia relaţiilor armonioase
Inteligenţa emoţională şi relaţiile de cuplu

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.