Socializare-n pași de dans: Bachata și Merengue

Oraş : Timișoara
Tip : Workshops
Când : 23 februarie 2014, 16:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 23 +
Ultimele locuri
B: 25 +
Locuri disponibile

Dansul este un mijloc artistic de exprimare a unui mesaj printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate pe diverse ritmuri.

Dacă vrei să ieși din monotonie, să te relaxezi, să îți faci prieteni noi și să te simți extraordinar de bine, atunci vino la dans…pe ritmuri de bachata si merengue!

Bachata și merengue își regăsesc originile în Republica Dominicana, bachata fiind pretextul perfect pentru o aventură romantică pe ringul de dans. Se poate spune despre bachata că este „bluesul” stilurilor latino.

La acest workshop vei învăța totul despre mișcarea de bază și pașii de bază atât în dansul individual cât și în pereche, să îți cunoști propriul ritm și să înveți alternative, să relaționezi corporal și să comunici non-verbal, să te exprimi creativ și fără inhibiții și nu în ultimul rând, vei învăța să te lași condus de muzică și să te distrezi pe ritmuri latino.

Taxa de participare este de 50 de lei și include apă, suc, covrigei şi ceva dulce pentru toată lumea.

Cu cine?

Acest eveniment va fi condus de Răzvan Tocoianu, instructor acredidat la școala de dans din Timișoara – „Salsa With Attitude Dance School”, instructor profesionist cu o vastă experienta în domeniu.

Activitatea se va desfășura pe parcusul a două ore într-un mediu adecvat, sala fiind prevăzută cu parchet laminat, oglinzi și aer condiționat. Adresa este: Str. Pestalozzi, Nr.20/a – Et.1, 1900 Timișoara, România.

Razvan Tocoianu

Din 2002, Răzvan a dansat și a participat la diferite clase de dansatori din întreaga lume. Răzvan este un timișorean care a descoperit lumea salsa în 2003, iar la scurt timp, mai exact în 2007, și-a deschis în Timișoara propria școală, „Salsa With Attitude Dance School”. Din anul 2011, Răzvan a început să predea salsa în Marea Britanie devenind membru al United Kingdom Alliance of Dance (UKA), iar în anul 2012 pune bazele primului centru de pregătire profesionala UKA din estul Europei, la Timișoara.

“Ne naștem cu corpul pe care ni l-a dat Dumnezeu dar, până la 40 de ani, avem corpul pe care l-am construit pentru noi, mai puțin viu, mai puțin expresiv, deoarece nu este experimentat de către majoritatea dintre noi.”

Vă invităm la dans!

Harta:

[mappress mapid="46"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.