Speed Dating

Oraş : Ploiești
Tip : Speed Dating
Unde: Cafe Paris
Când : 10 noiembrie 2013, 17:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 27 - 35
Ultimele locuri
B: 30 - 38
Ultimele locuri

Pentru această întâlnire sunt disponibile maxim 20 de locuri: 10 pentru fete şi 10 pentru băieţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Harta:

[mappress mapid="25"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. Gabriel Stancu spune:

  Multumesc de invitatie, seara a fost reusita. Baietii emotivi, fetele reticente, localul ok, iar cel mai mare plus, organizatorii. Multumim!

  1. carmen2013 spune:

   Se pare ca nimeni nu si-a dorit sa se reintalneasca cu vreun participant. Cred ca este o experienta interesanta, dar sub asteptarile emotionale. Nu am participat, dar asta e impresia pe care mi-o lasa.

   1. Razvan spune:

    Eu zic ca e bine sa ajungi la mai multe evenimente de acest gen si atunci poate-ti cunosti persoana cu care poti forma un cuplu sau cine stie sa-ti dai seama ca de fapt te potrivesti cu vreo persoana chiar din prima intalnire.Nu trebuie sa se-ntample totul din prima.Oricum important e ca noi sa fim sanatosi , ca datoriile curg 😛

 2. red1878 spune:

  Si pentru mine a fost ptr prima data cand am participat la un astfel de eveniment, a fost ceva foarte interesant. Salut aceasta idee, o foarte buna organizare, persoanele care s-au ocupat au fost fff deschise si eu la fel 😛 . Incercati ptr ca nu aveti nimic de pierdut, eu o sa revin cu siguranta, poate cine stie ne vom intalni ;).Felicitari!!!! :)

 3. Azulena spune:

  E o experienta interesanta. Am participat o data si cu siguranta voi mai participa. Celor care se intreaba cum este le raspund simplu: merita incercat!

 4. Nicu spune:

  Este pentru prima dată când particip la acest eveniment, mă bucur că putem socializa şi sper să existe pentru toţi participanţii acel”cineva”.

 5. yasma spune:

  A fost prima data cand am participat la un astfel de eveniment. A fost interesant. Probabil ca voi mai participa si la alte evenimente de aceste gen daca voi mai avea ocazia.

 6. simona30 spune:

  E prima data cand m-am inscris la un astfel de eveniment. La ce sa ma astept?

  1. zozo spune:

   eu lafel,asteptam surpriza

   1. simona30 spune:

    :))….asteptam multe surprize

  2. Simona - SingleBell spune:

   Simona, dupa cum vezi, ti-au raspuns deja participantii la prima editie de speed dating din Ploiesti: poti sa te astepti la lucruri bune. :)

 7. emiliano spune:

  A fost un eveniment deosebit