Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Unde: Finnish Club
Când : 26 ianuarie 2014, 17:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 32 - 40
Listă de aşteptare
B: 36 - 44
Listă de aşteptare

Pentru această întâlnire sunt disponibile maxim 24 de locuri: 12 pentru femei şi 12 pentru bărbaţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Harta:

[mappress mapid="6"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. MateiTeofil spune:

  Gabry nu sunt deloc de accord cu tine, si-ti spun si de ce… Daca spui de fiecare data ca ce-i al tau e pus deoparte atunci risti sa ajungi si la 70 de ani sa spui acelasi lucru. Daca nu iesi, nu incerci sa cunosti si mai ales sa te cunosti pe tine ca apoi sa te zbati pt, ce/cine iti place atunci cum poti sti cu certitudine ca persoana din fata ta, nu e „aleasa”? Timpul din pacate nu are rabdare cu noi, el trece si nu e niciodata indeajuns daca stii ce sa faci cu el!

 2. gabry spune:

  Ca de fiecare data o noua experienta placuta…,dar ,opinia mea personala este aceea ca ce este al tau e pus deoparte si este inutil sa alergi pentru a-ti gasi jumatatea…va veni momentul cand te vei trezi cu ea langa tine …doar sa ai rabdare…!

  1. Simona - SingleBell spune:

   Bună, Gabriel!

   Şi eu sunt de acord cu Teo…evident. :)

   Dacă acum mai bine de 4 ani nu aş fi înfruntat o vreme ca cea de acum(zăpadă multă, viscol şi -10 grade) ca să merg într-o seară în Centrul Vechi, în mare parte pe jos, pentru un concert tribut Bob Marley, nu l-aş fi cunoscut pe cel care avea să devină soţul meu…dacă aş fi stat în casă şi nu aş fi făcut acel efort în plus după 2 ani în care şi eu căutasem(în zadar, după standardele comune), persoana potrivită mie, probabil că aş fi căutat în continuare. Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în sac…ţine şi de tine să ieşi în întâmpinarea şansei şi să nu renunţi.

   E foarte bine că eşti opimist, dar fără acţiune nu se va întâmpla nimic. Între un pesimist care spune: „Of, nu e nicio speranţă, nici nu mă mai obosesc să fac ceva” şi un optimist care spune: „Nu mă mai obosesc să fac ceva, pentru că oricum va ieşi bine”, nu există nicio diferenţă, pentru că nu se va întâmpla nimic pentru niciunul dintre ei.

   Efortul(nu disperarea sau panica) şi încrederea, chiar şi atunci când nimic nu prevede apariţia soarelui şi pe strada ta, sunt întotdeauna răsplătite, mai devreme sau mai târziu.

 3. cristi32 spune:

  Foarte dezamagit de rezultatele finale. Asteptam un fedd-back pozitiv de la Ioana si Cristina, dar acesta nu a venit

 4. bebe spune:

  A fost o seara minunata cu persoane minunate. Multumesc!