Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Când : 13 ianuarie 2013, 18:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 28 - 35
Listă de aşteptare
B: 30 - 40
Listă de aşteptare

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. cosminleob spune:

  As dori sa stiu daca am fost invitat sau nu.

 2. florentina1708 spune:

  de ce sa te retragi?e inceput de an ,suntem mai timizi ……….

 3. juliannis spune:

  se pare ca vorbesc singur …. am sa ma retrag din toate cele 3 evenimente la care m-am inscris

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna, Iulian!

   Nu ai primit niciun raspuns in ultimele doua zile pentru ca echipa noastra a avut cateva zile libere dupa petrecerea organizata de Revelion.

   Nu avem cum sa iti garantam care sunt intentiile reale ale celor care participa la evenimentele noastre: socializare sau dating. Si nu cred ca ar trebui sa tii atat de mult cont de raspunsul pe care l-ai primit in trecut de la o fata sau alta, referitor la acest aspect.

   Gandeste-te ca toate cele care vin acolo sunt single si, daca vor intrezari posibilitatea unei relatii cu tine, cu siguranta nu se vor opri la scopul lor initial, declarat, de a socializa doar. Fetele care spun ca vor doar socializare, probabil sunt doar precaute si nu vor sa faca afirmatii care, dupa parerea lor, ar putea fi gresit interpretate. In plus, spre deosebire de barbati, vei gasi mult mai putine femei care sa spuna, dupa 7 minute de conversatie, ca isi doresc o relatie cu X sau Y. Vor incepe sa tatoneze terenul si sa lase lucrurile sa evolueze natural, incepand de la socializare si prietenie pana la o eventuala relatie, daca se va dovedi ca e cazul si au intalnit persoana potrivita pentru ele. E doar firea femeilor, iar daca nu faci efortul de a intelege cum functioneaza si rationamentul lor in sfera relatiilor, te vei lovi iar si iar de aceasta „problema”.

   Parerea mea e ca pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita pentru tine. Tu alegi daca esti pregatit sau nu sa incepi din nou cautarile. Sau, mai exact, sa te arati disponibil, fara a-ti pierde rabdarea si fara a incerca sa fortezi lucrurile.

 4. juliannis spune:

  intreb din nou … sigur vin persoane interesate de relatie si nu doar de socializare ? ca daca doar socializare eu nu vin