Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Când : 20 ianuarie 2013, 18:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 35 - 42
Listă de aşteptare
B: 38 - 47
Listă de aşteptare

Pentru această întâlnire sunt disponibile 26 de locuri: 13 pentru fete şi 13 pentru băieţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. larry12 spune:

  Buna seara…Simona ,trece-ma si pe mine la petrecerea de pe 16.02. Multumesc. Daca poti ,si ceva detalii.

 2. CRISTI spune:

  Revin cu clarificari despre petrecerea din data de 16.02.2013: aseara in mini-maratonul de la dating, mi-au spus unele participante. De acolo stiu.

 3. CRISTI spune:

  Buna seara, SingleBell. Am participat la speed dating-ul din 20.01.2013. M-am simtit foarte bine. Organizarea ireprosabila si o companie selecta. Nota10+!!!. Abia astept sa ne revedem. Simona, vreau sa particip la petrecerea din data de 16.02.2013!.M-am inscris de pe acum.

  1. virgilgabriel spune:

   Despre ce petrecere e vorba? Cristi, stii ceva ce noi nu stim? 😉

   1. Simona - SingleBell spune:

    Stie, stie, a aflat aseara de la noi, dar nu vrea sa spuna. 😛

    Anuntam zilele astea pentru toata lumea si vom posta si evenimentul cu detaliile pe site: organizam o petrecere mare pe data de 16 februarie, cu ocazia aniversarii a 3 ani de SingleBell. Si cu ocazia Valentine’s Day, pentru cei care sarbatoresc asta. Motiv dublu de sarbatoare, o sa fie distractie mareeee!

 4. Daria2012 spune:

  Multumesc pentru raspuns. Eu am confirmat pentru ca am vazut ca erau 3 confirmati pentru duminica si m-am gandit ca trebuie sa confirm si eu. dar nu citisem nicaieri ca trebuie sa confirm din nou. Bine ca mi ai spus ca eu veneam maine,

  Mie imi apare insa ca sunt incrisa la eveniment si nu scrie nicaieri ca sunt pe lista de asteptare. Unde pot vedea data viitoare daca particip sau nu ? ca nu reiese de nicaieri.

  Multumesc,

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna, Daria

   Confirmarile se fac prin intermediul e-mail-ului si telefonului cu cateva zile inainte de intalnire. Tinand cont de numarul mare de persoane inscrise la cele mai multe speed dating-uri si de numarul limitat de locuri disponibile( maxim 30), numai persoanele care se potrivesc majoritatii inscrise la o anumita intalnire sunt selectate si primesc invitatii.

   Deci, participarea se face numai pe baza unor comunicari anterioare, direct cu noi, in niciun caz doar pe baza unor comentarii pe site, sau fara niciun fel de notificari prealabile din partea noastra. Cu siguranta vei afla din timp daca esti pe lista participantilor aprobati/confirmati, nu doar inscrisi la un eveniment.

   Dupa cum se vede in detaliile evenimentului, s-au inscris 75 de persoane pentru cele 26 de locuri cate avem pentru intalnirea din The Bankers. Vrem nu vrem, cu parere de rau, o selectie trebuie facuta.

   Detalii despre acest proces sunt si pe site:

   http://singlebell.net/cum-functioneaza/

 5. clarisa spune:

  pacat ca nu se organizeaza si in iasi…

 6. florentina1708 spune:

  Slabe seanse pentru cei din afara Bucurestiului sa participe la astfel de intalniri,interesant !

 7. elenyta spune:

  Multumesc pentru
  raspuns.

 8. elenyta spune:

  Buna ziua,evenimentul de maine 19 ianuarie,sa inteleg ca nu se mai organizeaza?Puteti sa-mi recomandati un site care organizeaza intalniri pentru persoane cu varsta peste 45 ani? Va multumesc. E lena

 9. Christiana spune:

  Buna seara SingleBell. Inteleg ca nu exista sanse sa organizati un eveniment la care sa poata participa persoane cu varsta peste 40 de ani. O mica corectie daca imi permiteti; varsta mea este mai mica cu un an decat cea calculata de site-ul dumneavoastra. Puteti sa-mi recomandati un alt site care poate organiza intalniri pentru persoane cu varsta peste 40 de ani? Va multumesc foarte mult.

  1. Simona - SingleBell spune:

   Christiana si Elena, organizam si evenimente pentru persoane peste 40 de ani(maxim 50, momentan), ca cel de duminica aceasta(20 ianuarie). Evenimentul de sambata a fost anulat pentru ca ne-au confirmat foarte putini dintre si asa putinii barbatii inscrisi.

   Din pacate, la aceasta categorie de varsta, femeile care se inscriu sunt foarte multe, in comparatie cu numarul barbatilor(cam un barbat la 3 femei), iar locurile la speed dating sunt oricum limitate.

   Vom mai organiza intalniri pentru persoane cu varste 40+, cam o data pe luna, si vom invita si persoane care nu au avut inca ocazia sa participe si incearca de ceva vreme sa prinda un loc.

   La speed dating insa, unde accentul se pune pe dating si intalnirea mai multor persoane de sex opus, suntem tinuti de numarul egal dintre femei si barbati. Cu cat vom avea mai multi barbati inscrisi si disponibili, cu atat vom putea invita si mai multe femei(in limita a 13 locuri pentru femei si 13 pentru barbati, pentru o intalnire).

   V-as induma cu drag catre un alt site, dar nu stiu pe nimeni care sa reuseasca sa faca acest lucru, cel putin deocamdata.

 10. Daria2012 spune:

  confirm participarea

  1. Simona - SingleBell spune:

   Daria, multumim pentru confirmare, dar grupa s-a format deja de cateva zile. Ramane pe o data viitoare, toate cele bune pana atunci!