Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Când : 10 februarie 2013, 18:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 36 - 43
Listă de aşteptare
B: 39 - 48
Listă de aşteptare

Pentru această întâlnire sunt disponibile maxim 26 de locuri: 13 pentru fete şi 13 pentru băieţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. cmnneacsu spune:

  Mi se pare aiurea modul in care esti declarat compatibil cu cineva,Am vazut cu ochii mei faptul ca persoana feminina in cauza a pus in formular nota 5 in dreptul meu si totusi nu am primit datele ei de contact.. Mi se pare corect ca ,daca 5 persoane au pus cel putin nota 3 in dreptul tau sa primesti datele de contact ale tuturor. Or, asta nu se intampla in realitate, esti declarat compatibil cu maxim 2 persoane, primesti datele de contact pt maxim 2 peesoane pe baza unui cumul de note care nici macar nu iti este explicat ca algoritm de calcul . Sunt sincer dezamagit de acest lucru. Mi se pare arbitrar si total aiurea.

  1. Ana - SingleBell spune:

   Bună, Marian.

   În primul rând ai postat comentariul la un eveniment la care nu ai participat. Având în vedere data comentariului, presupun că te referi la evenimentul din 3 martie, din Finnish Club.

   În al doilea rând, nu există niciun algoritm de calcul al compatibilităţii. Dacă ambele persoane au pus minim nota 3 se face schimb de date de contact, iar dacă oricare din ele a dat nota 1 sau 2 nu se face acest schimb. Am reverificat listele cu note şi nu există nicio eroare de completare în ceea ce priveşte notele primite de tine.

   Nu există niciun fel de limitare a numărului de potriviri / utilizator / eveniment. Spre exemplu, la evenimentul la care ai participat ieri există un utilizator cu 10 potriviri şi alţi 2 cu câte 9 potriviri, dar şi utilizatori fără nicio potrivire.

   Îţi mulţumesc pentru comentariu şi te rog să ne contactezi de câte ori mai ai nelămuriri. Există posibilitatea să greşim şi ne acorzi astfel şansa să corectăm eventuala eroare.

 2. Elenusca spune:

  Buna, Simona,
  Nu am participat niciodata la acest gen de evenimente, am auzit, doar. Cred ca sunt interesante. Mi-as dori sa particip.
  Multumesc.

 3. veronica spune:

  Buna Simona,
  eu nu am primit nici un mesaj privind neparticiparea . te rog , poti sa verifici daca cumva sunt probleme cu primirea mesajelor.
  multumesc.

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna, Veronica

   Inca nu s-au trimis invitatiile pentru 10 februarie, te tinem la curent, multumim!