Speed Dating

Oraş : Iași
Tip : Speed Dating
Unde:
Când : 21 septembrie 2014, 18:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 32 - 39
Ultimele locuri
B: 35 - 44
Ultimele locuri

Pentru această întâlnire sunt disponibile maxim 18 de locuri: 9 pentru fete şi 9 pentru băieţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi (cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegere

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. stefanya007 spune:

  Eu nu am participat pana acum la nicio intalnire si vreau parerea voastra sincera: merita sau nu…
  Multumesc anticipat!

 2. mihailtudorache spune:

  Gresit. Majoritatea femeilor sunt materialiste, mai ales de la oras, pun accent pe cariera, haine, lucruri materiale, au uitat de simplitate, sa iubeasca copiii, sa isi doreasca unul, comunicare, respect, sensibilitate, iertare, bunatate, credinta… sa stie sa gateasca, sa iubeasca, sa se dedice familiei. Majoritatea fumeaza si emit pretentii, se cred regine si vor totul sa fie cum vor ele si toata lumea sa fie la picioarele lor.

  1. marin spune:

   Nu sunt avocat sa iau apararea femeilor, dar incearca sa vezi daca nu cumva tu gresesti undeva. Nu poti schimba lumea dar poti sa te schimbi tu, poti devii o persoana mai buna, mai performanta, mai organizata, succesul tau depinde de tine in primul rand.

  2. Zanardi spune:

   @mihailtudorache: Dude, get more girls!

 3. Chriss spune:

  de ce nu ma lasa sa postez comentarii ? nu va plac ?

  1. Andrei Gheorghiu spune:

   Pentru evitarea abuzurilor și păstrarea limitei bunului simț, afișarea comentariilor pe acest site necesită aprobarea unui moderator.

 4. Chriss spune:

  Nu sunt permise mesajele negative, critica constructiva ?!?!
  Am scris un mesaj pentru prima data si mi-l-a respins pe motiv ca ma repet.

 5. clarisa spune:

  Revelion in Iasi nu organizati?…

  1. Chriss spune:

   Cred ca ar trebui sa va reactualizati statisticile, deoarece cele de pe site nu-mi se par reale, prin prisma experientelor personale.

   1. Zanardi spune:

    Chriss,

    Treaba lor este ca sa puna fata in fata un numar de femei cu un numar egal de barbati astfel incat sa fie cele mai mari sanse de potrivire. Atat si nimic mai mult. Daca, de exemplu, un barbat nu stie sa vorbeasca si sa se comporte cu o femeie, atunci nu conteaza la cate evenimente vine, caci tot nu isi va gasi pe cineva.

   2. Andrei Gheorghiu spune:

    Dacă vă referiți la această pagină de statistici, vă garantez că nu avem cum să o ajustăm, pentru că este generată în timp real, pe baza datelor completate în profil de către utilizatori. Acesta este și motivul pentru care acea pagină se încarcă destul de greu.

    În plus, pentru păstrarea relevanței statisticilor, ștergem periodic conturile fără activitate, iar cele dezactivate (din profil) nu sunt luate în calcul.

 6. padilove spune:

  Acelasi lucru se intampla si aici: cum un barbat necasatorit, cu masina si apartament si cu doctorat nu poate trezi macar interesul vreunei fete (cu exceptia unei cunostinte cu care am avut surpriza sa ne vedem si sa ne adresam un zambet reciproc). Oare aceste lucruri nu au presupus lupta, perseverenta, vointa desi, recunosc, poate lipsi spontaneitatea? Cat mai vor femeile sa se daruiasca, si sa calauzeasca pasii barbatului..?.Sunt „regine Elisabete”, sobre, calculate, pentru care totul este la picioarele lor, si asa, cu greu se poate gasi un pretendent la coroana..(scz…parerea mea :)

  1. clarisa spune:

   Nu inseamna sa te descurajezi la o prima intalnire…poate nu au fost suficiente 7 minute….poate o petrecere iti poate oferi mai multe sanse sa te pui in valoare..parerea mea

  2. Zanardi spune:

   Doctoratul si restul nu inseamna nimic daca nu stii cum sa vorbesti unei fete :)

  3. AlexandruB spune:

   La fel de trist e când reușești să-i stârnești interesul, dar acesta îi dispare brusc atunci când îi spui cu ce te ocupi și cât câștigi….:)

   1. Zanardi spune:

    Logic! Majoritatea femeilor nu-s materialiste.

 7. clarisa spune:

  buna seara..mie mi-a placut seara…si am avut ocazia..sa intalnesc persoane dragute ..si la fete si la baieti..nu stiu ce se va alege…dar sper sa ne vedem si la petrecere…o seara frumoasa

 8. Drobota spune:

  Nu sunt multumita de persoanele cu care „m-am potrivit”,din contra am placut alte persoane..seara buna!

  1. Cristina - SingleBell spune:

   Ne pare rău pentru că nu ai găsit pe cineva potrivit. Am reverificat rezultatele şi acestea sunt potrivirile/rezultatele.
   Dacă ambele persoane au pus minim nota 3 se face schimb de date de contact, iar dacă oricare din ele a dat nota 1 sau 2 nu se face acest schimb.
   Îţi mulţumesc pentru comentariu şi te rog să ne contactezi de câte ori mai ai nelămuriri.

   1. Zanardi spune:

    Probabil ca vrea sa spuna ca s-a intalnit cu cateva dintre potriviri si la o cunoastere mai profunda nu i-a mai placut de ea.

  2. Drobota spune:

   presupui total gresit „zanardi”!

   1. Zanardi spune:

    OK, atunci care e realitatea? :)