Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Când : 1 septembrie 2013, 19:00
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 36 - 45
Listă de aşteptare
B: 40 - 50
Listă de aşteptare

Pentru această întâlnire sunt disponibile maxim 24 de locuri: 12 pentru fete şi 12 pentru băieţi. Mai sus poţi vedea situaţia înscrierilor şi a confirmărilor.

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citeşti mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, vei petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Ziua următoare primeşti datele de contact ale persoanelor care ţi-au plăcut şi cu care vrei să te reîntâlneşti. Începând de acolo, rămâne la latitudinea voastră ce veţi face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire „oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.

Tu nu eşti nevoit să refuzi pe nimeni sau să dai vreun răspuns de orice fel, doar să te aşezi confortabil şi să te simţi bine pe parcursul mini – maratonului de întâlniri.

Îţi garantăm că o să cunoşti pe cineva interesant, altfel următoarea întâlnire este gratuită!

Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor pe care i-am făcut fericiţi. (vezi testimonialele)

Compară aceste rezultate cu cele pe care le obţii când mergi într-un bar sau club!

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?

1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă şi oraşului în care te afli. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Particip” de mai sus.
2. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 13 – 23 de persoane în locaţia intimă şi îmbietoare pe care am rezervat-o special pentru noi.
4. Treci prin maratonul de minim 7 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu veţi face schimb de date de contact.
6. Când cunoşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, la bar.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor: datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

 1. Freiherr spune:

  A fost prima data cand am participat la asa ceva – chiar si numai experienta este iesita din comun. Sunt putine cazurile in care am fost surprins in mod placut de modul in care se poate organiza un eveniment. Atmosfera calma, discreta si „asezata” chiar m-a nedumerit la inceput. Apoi mi-am dat seama ca… uneori se pot intampla si lucruri bune. Sincere felicitari echipei care a facut totul posibil !

 2. Sunshine87 spune:

  De curiozitate…Finnish nu mi se pare neaparat o locatie intima pentru ca se vede totul de afara :)) se va face vreo schimbare in amenajare, pentru eveniment, sau…?

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna! Evenimentul are loc la etaj, nu la parter. :)

 3. Freiherr spune:

  Pentru 24 de locuri avem 56 de inscrisi ? Si, in aceste conditii, inscrierile continua ? Sunt curios care e politica in cazul evenimentelor… oversubscribed (n-am gasit alt termen).

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna, Mihai!

   Nu toti cei inscrisi sunt, in continuare, disponibili. De la data inscrierii si pana la data desfasurarii unui eveniment se pot intampla multe in viata cuiva. :)

   La fel, nu toti cei inscrisi se incadreaza la categoria de varsta programata sau se potrivesc cu profilul majoritatii inscrise. Dintre toti cei inscrisi si disponibili, ii vom invita pe aceia care se potrivesc cel mai bine si au sanse sa fie compatibili in cat mai multe privinte.

   Iar daca ritmul inscrierilor se mentine la fel de alert, vom organiza mai multe intalniri.

   Multumim si pe curand!