Speed Dating de Dragobete la Lotus Center

Oraş : Oradea
Tip : Speed Dating
Când : 24 februarie 2015, 19:00
Participare :
0 RON
Vârsta : F: 20 - 30
Locuri disponibile
B: 23 - 33
Locuri disponibile

Iubeste romaneste, indragosteste-te de Dragobete! Pentru asta, dar şi pentru distracţie şi prieteni noi, împreună cu BillyArt Club din Lotus Center, îţi punem la dispoziţie 20 de locuri la următorul speed dating: 10 pentru femei şi 10 pentru bărbaţi (mai sus poţi vedea numărul locurilor disponibile).
De data aceasta, participarea este GRATUITĂ şi, în plus, vei primi o bautura alcoolica/non alcoolica din partea BillyArt Club.

Pentru că vrem să găsim combinaţia potrivită de participanţi, după înscriere se va face o selecţie în funcţie de profilul majorităţii înscrise. Tocmai de aceea, pentru a participa ai nevoie de aprobarea unui administrator SingleBell.

Participanţii cu cel mai mare grad de compatibilitate vor fi contactaţi cu câteva zile înainte de eveniment. Citeşte mai multe despre formarea grupelor pentru speed dating.

Odată ajuns la întâlnire, durata unei conversaţii este de 6 – 7 minute cu fiecare participant de sex opus. Cele 7 minute de conversaţie sunt suficiente pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să reîntâlneşti. Spre deosebire de un „blind date”, la speed dating nu există presiune sau aşteptări.

Noi ne ocupăm de partea administrativă – stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor. Tu trebuie doar să te bucuri de mini-maratonul de întâlniri şi să ne laşi pe noi să facem restul.

La noi, peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se reîntâlnească, peste 70% din timp sentimentul este reciproc şi se stabileşte şi o a doua întâlnire, iar 80% dintre participanti vin în urma recomandărilor celor care şi-au găsit perechea la noi. (vezi testimonialele)

Cum funcţionează speed dating-ul SingleBell?
1. Te înscrii pentru un eveniment corespunzător grupei tale de vârstă
2. Participarea se face numai pe bază de înscriere, apăsând butonul „Vreau sa Particip” de mai sus. Pe baza profilului şi preferinţelor majoritaţii înscrise, echipa SingleBell va confirma sau nu înscrierea ta; citește și „cum funcționează„.
3. Vii alături de alte 19 de persoane in BillyArt Club, la Lotus Center, etajul 1, pe 24 februarie.
4. Treci prin maratonul de minim 10 întâlniri faţă-în faţă, a câte 7 minute fiecare.
5. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, nu se va face schimb de date de contact.
6. Dacă întâlneşti o persoană pe care doreşti să o revezi, scrii asta în formularul de opinie pe care îl primeşti la începutul întâlnirilor.
7. După ce ai trecut prin toate întâlnirile, laşi formularul gazdelor evenimentului din acea seară şi, dacă doreşti, poţi rămâne în continuare să socializezi cu ceilalţi participanţi, sa te bucuri de cele mai neasteptate combinatii de distractie din BillyArt Club, zona de Fun din Lotus Center, de la etajul 1.
8. În maxim 24 de ore vei primi pe mail rezultatul întâlnirilor si datele de contact ale persoanelor cu care te-ai potrivit în alegeri.

Lotus Center şi BillyArt Club te aşteaptă pe 24 februarie să combini dating-ul cu distracţia!

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.