Atelier : comunicarea, primul pas in relatia de cuplu

Oraş : Constanța
Tip : Workshops
Unde:
Când : 6 aprilie 2014, 17:00
Participare :
45 RON
Vârsta : F: 22 - 65
Locuri disponibile
B: 22 - 65
Locuri disponibile

„Relaţiile frumoase sunt amprenta unei persoane înţelepte şi mature” – Brian Tracy

Abordarea comunicării în relatia de cuplu este primul atelier de cunoaştere şi dezvoltare personală organizat de SingleBell în oraşul tău prin care te invită într-o călătorie în căutarea stării de bine personale şi a unei relaţii de cuplu armonioase. În acest sens, rămânem deschişi sugestiilor dumneavoastră, iar la finalul workshop-ului vom proiecta împreună calea potrivită fiecăruia dintre noi.
Ce aspecte vom aborda:
1. Capcanele din comunicare
2. Principii de bază pentru o comunicare veritabilă
3. Relaţia de cuplu versus relaţia cu sinele

Cunoaştem faptul că în relaţia de cuplu, comunicarea este importantă, dar de multe ori picăm în capcane care ne împiedică să avem o relaţie în care fiecare dintre noi să poată să-şi atingă idealul. Practica ne arată că respectarea unor principii de comunicare ne ajută să dezvoltăm şi să menţinem o relaţie matură bazată pe respect, echilibru, dragoste şi armonie.
În viaţa de cuplu, deşi partenerii intră cu şanse egale, deseori devin victime sau „terorişti relaţionali”. Suntem sau întâlnim persoane care aşteaptă de la partener, dragostea, grija şi atenţia pe care ele înşile nu reuşesc să le dobândească. Între cei doi apare un „terorism” care se sprijină pe toate nevoile, dorinţele şi fricile unuia, proiectate asupra celuilalt, toate afirmate în numele suprem al dragostei. Ajungem să atribuim nefericirea noastră celuilalt şi intrăm într-un cerc vicios în încercarea de a schimba comportamentul partenerului.
Ce s-ar întâmpla dacă am pretinde mai mult de la noi, şi am renunţa la ideea de a-l schimba doar pe celălalt? Ce s-ar intampla dacă am fi pe drumul pe care am acţiona în satisfacerea nevoilor amândoura?

Va invita sa participati la un workshop de dezvoltare personala, sa va exprimati sentimentele si trairile, sa socializati, sa discutati despre viata cu singles ca si voi … intr-un cuvant sa aveti un weekend minunat.

Taxa de participare este de 45 lei şi include şi consumaţia participanţilor ce constă în apă, cafea şi snacks-uri.

Numărul maxim de participanţi este de 20 (10 bărbaţi şi 10 femei), vârsta nu constituie un criteriu, iar durata workshopului este de 2 ore.

Despre mine:

Psiholog: Luminita Panait

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania, specialist in psihologie clinica.

Formare in interventii de consiliere si psihoterapie a cuplului si a sexualitatii.

Formator cu experienta in lucrul cu grupuri de adulti.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.