Comentarii

 1. mihaela.tuta spune:

  Eu as spune ca prima impresie conteaza …nu numai la Speed Dating, iar ea este influentata de ceea e fiecare reuseste sa transmita celorlalti..
  Intuitia, instinctul, flerul, subconstientul ne ajuta intotdeauna, totul e sa stim sa ne ascultam pe noi insine.
  Salut initiativa de a organiza astfel de evenimente, care nu fac altceva decat sa aduca oameni care au profiluri asemanatoare in acelasi loc. :)

 2. Giuliano spune:

  Sa inteleg ca daca esti „potrivit” nu ai nevoie de „tactici de cucerire” … dar daca esti „nepotrivit” ? – atunci vei fi indepartat – hmm .. nu mi se pare corect, cat despre intuitie ar merge mai degraba la femei .. barbatii folosesc instinctul 😀 … pana la urma barbatul e cel care alege daca o place ori ba ..

 3. Kata spune:

  yes… intru totul deacord… intuitie.. eu i-am zis instinct… easycom…oamenii isi fac o parere imediata despre tine gresita din punctul tau de vedere… pt ca de fapt… ceea ce ei cred este ceea ce tu afisezi la un prim contact…si nu conteaza ce parere isi fac oamenii… ci conteaza ce te intereseaza pe tine… la cineva anume… a carei pareri vrei sa o schimbi… cat despre superficialism…get real…e ca si cum ai alege sa vorbim despre IQ… faci o selectie dupa IQ si ai rezolvat si problema superficialismului… (mai mult sau mai putin…) sa-ti mai spun o chestie… o persoana care va vrea sa te cunoasca in 10 minute va evidentia la tine corect cel putin 50 % restul fiind detalii….

 4. admin spune:

  Ne plac provocarile si parerile argumentate, Easycom, asa ca a fost o placere sa-ti raspundem :)

 5. easycom spune:

  Multumesc pentru dedicatie si chiar ma bucur ca amaratul meu de comentariu v-a provocat sa aduceti clarificari, sa subliniati esenta business-ului vostru, ceea ce cu siguranta va va fi de folos. Nu stiu daca am lasat de inteles faptul ca nu sunt chiar impotriva ideii, fiindca sunt undeva intre, si asta tocmai din experiente proaste de viata. Zilnic vad in jurul meu superficialism, nimeni nu-i atent la detalii – detalii care uneori schimba totul. In plus, chiar sunt o persoana care nu poate fi catalogata in 15 minute, fiindca absolut sigur (99%) voi fi catalogat gresit, lumea ma vede altfel decat sunt eu, in primele 15-20 de minute, sa nu mai vorbim de 7 sau 10. Ma rog… „asta-s eu”, cum zicea si Banica. Cred ca am mai spus, dar repet, succes celor care incearca, fiindca unii vor reusi, si chiar daca din 1000 doar 10 isi vor gasi perechea la acest speed-dating, deja s-a meritat din plin. Ar mai fi si alte motive pentru care eu nu m-as duce la o asemenea intalnire, dar nu vreau sa intru in detalii, ca va fi comentariul meu mai lung decat articolul, ceea ce nu-i estetic. :)

  1. Andrei Gheorghiu spune:

   Trăim deja într-o lume guvernată de net. Deși ar trebui să ne apropie, ne îndepărtează. Ne construim imagini, fațade pe rețele sociale și nu mai avem încredere unii în alții pentru că nu știm ce este real și ce nu din aceste fațade. Și pentru că acolo comunicarea este redusă la cuvinte scrise şi poze trucate. Fără gesturi, fără intonație, fără timbru, fără miros, fără (schimburi de) priviri. Într-o lume care evoluează din ce în ce mai mult în această direcție, speed dating-ul oferă posibilitatea contactului real, uman, cald, fie el cât de scurt. Dar oricum cu mult mai mult decât un profil pe o rețea socială.

   Vin și întreb: unde altundeva ai posibilitatea să întâlnești 12 – 15 persoane de sex opus, într-o singură seară, și ele în căutare de partener, cu care să stai câte 7 minute de vorbă, ca să decideți dacă vreți sau nu să vă revedeți?