Regulament participare

Iată câteva aspecte importante pe care trebuie să le cunoști înainte de a te înscrie la evenimentele SingleBell:

1. Pentru a putea participa la evenimentele noastre, trebuie să îți creezi un cont pe site și să îți completezi profilul cu acuratețe și generozitate pentru detalii(recomandabil). După acest prim pas, intră pe pagina evenimentelor, unde te poți înscrie pentru oricare dintre întâlnirile programate, prin apăsarea butonului din dreapta.

2. Fiecare eveniment va avea specificată categoria de vârstă recomandată atât pentru fete cât și pentru băieți. Admitem și depășiri ale acestor limite, însă acestea vor constitui excepția, nu regula.

3. Situația locurilor disponibile, atât pentru fete cât și pentru băieți, este trecută în dreptul fiecărui eveniment. Atunci când toate locurile se ocupă, bara de status devine roșie. Înscrie-te oricum! Dacă unele persoane nu mai pot ajunge, persoanele de pe lista de rezervă vor fi contactate.

4. Fii atent la e-mail-urile pe care le primești în săptămânile dinaintea unui eveniment la care te-ai înscris. Riști să pierzi locul dacă întârzii să trimiți reconfirmarea fermă de participare în termenul specificat în mesaj.

5. În cazul speed dating-ului, dacă nu primești o invitație pe mail, în marțea sau miercurea dinaintea întâlnirii la care te-ai înscris, înseamnă că profilul tău nu se potrivește cu cel al majorității înscrise.

6. Chiar dacă ai primit invitația de a-ți reconfirma disponibilitatea, urmează a doua etapă de filtrare, pe baza confirmărilor ferme primite de la toți cei invitați; până vineri după-amiază, cel mai târziu, vei primi un e-mail cu toate detaliile finale sau un mesaj de notificare, în cazul în care profilul tău nu s-a potrivit grupei în formare.

7. Deci, este important să reții că există 2 filtre: unul la începutul săptămânii când, pe baza înscrierilor până la acea dată, se trimit invitațiile și, al doilea, la sfârșitul săptămânii când, pe baza confirmărilor primite, se formează cea mai potrivită grupă posibil.

8. Cei cu profile incomplete, fără poză și suficiente informații care să ne ajute la încadrarea acestora în grupe cât mai potrivite, riscă să nu fie invitați la evenimentele pentru care se înscriu, prioritate având cei care au furnizat o poză și informații mai detaliate despre ei.

9. De asemenea, considerând condiția de mai sus îndeplinită, prioritate vor avea cei care NU au mai participat la evenimentele SingleBell. Dacă dorești să participi din nou și din acea grupă nu fac parte mai mult de 3 persoane pe care le-ai întâlnit deja, vei fi informat în legătură cu identitatea acestora.

10. Te rugăm să îți verifici de două ori agenda înainte de a te înscrie la evenimentele SingleBell. Anulările de ultim moment creează situații neplăcute atât pentru ceilalți participanți, cât și pentru noi și partenerii noștri.

Majoritatea evenimentelor noastre presupun un număr minim de participanți, precum și un număr egal de fete și de băieți. Facem eforturi susținute pentru a păstra acest echilibru, așa că te rugăm foarte mult să respecți acest lucru și să te înscrii doar dacă ești HOTĂRÂT să participi și programul îți permite.

Seriozitatea este o calitate esențială a membrilor acestei comunități, iar lipsa ei va atrage după sine excluderea de pe lista invitaților și chiar dezactivarea contului.

Pentru că ne dorim să aducem împreună oameni care au cât mai multe lucruri în comun și șanse sporite să se potrivească, te rugăm să înțelegi că este posibil că, pentru o anumită întâlnire, să nu putem onora dorința ta de a participa.

Locurile fiind limitate, cu cât sunt mai multe persoane interesate să participe la o întâlnire, cu atât mai mult va trebui să ținem cont de câteva criterii de matching: vârstă, înălțime, studii, etc. și să îi selectăm pe cei care se potrivesc mai bine.

Chiar dacă nu vei face parte din acea grupă, nu este cazul să te simți exclus: este în interesul tău să participi la o întâlnire care să îți placă și să aibă rezultatele dorite pentru timpul și banii investiți. Prin urmare, chiar dacă există o oarecare probabilitate să nu fii chemat la evenimentul pentru care ai optat, nu ezita să te înscrii! Cu cât se înscriu mai multe persoane, cu atât mai repede vom reuși să formăm grupe cât mai potrivite.

3 responses to „Regulament participare”

 1. Bună ziua, mă numesc Dorin, sunt din județul Cluj și as vrea să particip la întâlnirile rapide. As vrea un număr de contact. Va mulțumesc anticipat.

 2. Buna seara, In regulament se specifica ca daca sunt mai multi candidati la un evaniment, urmatorii candidati care se inscriu dupa pragul listei sunt in scrisi pe lista de asteptare. Vreau sa va intreb, ce se intampla cu un candidat care plateste taxa de participare si este trecut pe lista de asteptare si fara sa reuseasca sa participe la evenimant?
  Multumesc anticipat.
  Grigore

  1. Buna, Grigore!

   Nu poti face plata decat daca esti pe lista celor confirmati. Cei care se afla pe lista de asteptare nu au acces la detaliile legate de plata taxei de participare.

   Daca mai ai si alte intrebari, iti stam la dispozitie.

   Multumim!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.