Petreceri

Petreceri SingleBell

Pe lângă speed dating, SingleBell organizează periodic petreceri în diverse cluburi. Indiferent dacă au sau nu o temă anume, petrecerile ne ies bine, atât de bine încât unii dintre cei care și-au găsit parteneri prin serviciile noastre continuă să vină la petreceri împreună.

SingleBell este deja o comunitate, în adevăratul sens al cuvântului. S-au legat prietenii, s-au întemeiat relații, iar faptul că nici o petrecere SingleBell nu rămâne fără bilete nevândute vorbește de la sine: membrii SingleBell știu să se distreze.

Fie că ești interesat să petreci o seară frumoasă în oraș, să cunoști oameni noi și să te distrezi, să-ți lărgești cercul de cunoștințe sau să-ți găsești un partener de viață, petrecerile SingleBell ar putea fi exact ceea ce cauți.

Prima noastră petrecere și primul singles party din România, din data de 17 decembrie 2011, a strâns peste 160 de participanți, un număr record ținând cont de noutatea acestui concept. Cea de-a doua a fost evaluată la 5*, pe toate planurile, de către participanții noștri.

Nimic nu este, însă, mai grăitor decât relatările celor care au participat:

Despre prima petrecere SingleBell, Super Speed Dating Party, din 17 decembrie 2011:

Maria: O super petrecere! Va urez multă sănătate și numai reușite cu SingleBell! Sunteți minunați și mă bucur că existați! La mulți ani!

Daniela: Petrecerea a fost foarte reușită și a fost extraordinar să oferiți șansa mai multor oameni singuri de a se cunoaște în acest fel. M-am simțit excelent și sunteți niște oameni minunați care au depus eforturi pentru niște idei și valori frumoase, pentru ca toți cei prezenți să se simtă bine.

Eu personal m-am ales cu un partener, pe care recunosc că îl cunoșteam puțin înainte iar petrecerea ne-a adus împreună. Sper din suflet să avem o relație serioasă. Felicitări și toate cele bune! Succese în toate evenimentele pe care le veți desfășura.

Andrei: În primul rând vreau să vă felicit pentru că ați reușit să reuniți atâția oameni speciali într-un singur loc, ceea ce e mare lucru, cred că (și nu sunt singurul) petrecerea a fost un succes și v-ați descurcat excelent! Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut & keep up the good work! Voi urmări cu interes următoarele evenimente la care este posibil să mai particip sau nu, în orice caz, indiferent de cursul evenimentelor, sper să ne mai vedem și dacă pot ajuta și eu cu ceva la proiectele voastre nu ezitati să mă întrebați. Sărbători Fericite!

Elena: Bună dimineața! În primul rând vreau să-mi cer scuze că am plecat de la petrecere fără să va spun „la revedere”, cred că eram ametita de atâta dans. În al doilea rând, să vă felicit pentru întreaga atmosferă, pentru tot efortul vostru pentru ca noi cei care am fost acolo, să ne simțim bine. Eu chiar m-am simțit foarte bine și mă bucur din tot sufletul că v-am cunoscut, sunteți niște oameni deosebiți, cu suflet mare.

Gabriel: UN ÎNCEPUT SUPERB! Bravos, jos pălăria, oameni de calitate super relaxați dornici de a se bucura de viață. Aveți de la mine cu minusuri, fără minusuri, nota 10+!

Roxana: A fost super tare aseara! Felicitări și să o țineți tot asa, asteptam următoarele petreceri, dragi prieteni! yupiiii!

Andreea: Hello petrecăreților. Mă alătur celor care au șters-o” de la petrecere fără să-și ia „la revedere” la plecare, însă, vă mulțumesc pentru party și sincere felicitari! A ieșit în final super!

Despre Cupid Party, cea de-a doua petrecere SingleBell, din 25 februarie 2012:

Nicoleta: Petrecerea a fost foarte frumoasă, atmosfera excelentă și organizarea foarte bună. M-am simțit foarte bine și de-abia aștept următorul eveniment organizat de voi! Felicitări și țineți a€“ o tot așa!

Alex: La început de primăvară felicit echipa voastră pentru organizarea acestui party de excepție! Nu îmi amintesc să fi participat în ultimul deceniu la o petrecere atât de reușită. Totul a fost remarcabil: organizare, locație, meniu, participanți, atmosferă. Ștacheta fiind ridicată așa sus, abia aștept invitația la următoarele evenimente. Va doresc o primăvară romantică!

Ruxandra: A fost excelent, elegant! M-am simțit în mediul meu natural, am vorbit cu oameni similari mie ca inteligență, educație și poziție socială! Ați reușit să adunați o masă omogenă de persoane, ceea ce este o artă, în opinia mea! Mai vin dacă mă invitați! Vă pup!

Gabriel: Vă mulțumesc, v-ați întrecut pe voi înșivă la petrecerea de 5 stele, spor la treabă și deja aștept alte provocări!

Camelia: Dragele mele, mi-a șoptit mie cineva că a fost o petrecere de 5 stele, ca ați întrecut orice așteptare la capitolele organizare, distracție, voie buna, adica, m-ați făcut să regret că am ratat așa ceva…

Adina: Foarte faină petrecerea, ma bucur că am participat, iar distracția a fost pe măsura calității oamenilor de acolo, adică de nota zece!

Dumitru: Petrecerea a fost super, distracție, atmosferă super, magicianul de nota 10, muzică bună, mâncarea excelentă, băutura la fel și locația a fost super. Într-un cuvânt mi-a plăcut. Felicitări !

Iulia: Foarte frumoasă petrecerea! Felicitări!!! Sunteți o echipă minunată! Mă bucur că am participat. M-am simțit foarte bine!

Luminița: Foarte frumos, calitate, entuziasm, voie bună. Un singur lucru a lipsit: mai mult aer:)

Pentru a participa la evenimentele SingleBell, trebuie sa îţi creezi un cont pe site(intră aici, e gratuit și simplu de facut).