Speed Dating

Speed Dating

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu.

Preferințele sunt exprimate prin bifarea unor formulare, ulterior centralizate de către organizatori, rezultatele fiind apoi oferite participanților. Rezultatele pentru fiecare participant constau în lista datelor de contact ale persoanelor agreate care, la rândul lor, au trecut participantul respectiv la persoane agreate.

Speed dating-ul SingleBell se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta.

Speed dating-ul, sau întâlnirile rapide, reprezintă o modalitate sigură, rapidă şi distractivă, de a-i aduce faţă-în-faţă, în lumea reală, pe cei care îşi caută pereche.

Speed dating-ul se desfăşoară într-o locaţie centrală, intimă şi atrăgătoare unde vei cunoaşte minim 7 fete / 7 băieţi care nu se află într-o relaţie (maxim 12), din categoria de vârstă care te interesează. Vei sta de vorbă cu persoane selectate conform informaţiilor furnizate despre tine în contul tău SingleBell.

Speed dating-ul SingleBell se desfăşoară exclusiv pe bază de invitaţie, ceea ce ne permite să controlăm un aspect foarte important: pe cine vei cunoaşte la aceste întâlniri.

În acest scop, ne asigurăm că fiecare persoană participă la evenimentul care i se potriveşte, ţinând cont de câteva criterii minime de matching: vârstă, nivel de studii, statut social, etc.

Iată câteva din avantajele serviciilor de speed dating față de alte servicii, mai convenționale, de dating:

  • necesită timp scurt faţă de alte modalități de dating;
  • poți lua decizia de a nu-ţi oferi datele de contact unui partener, fără să îl refuzi direct;
  • este un sistem de dating în care un refuz înseamnă „NU”, spre deosebire de alte situaţii(întâlniri oarbe/blind dates aranjate de rude sau prieteni) în care partenerul continuă să insiste și îţi poate lua ceva timp să îl faci să înțeleagă că nu vrei să ai de-a face cu el;
  • de regulă partenerii întâlniţi sunt tot singuri, în căutare de partener (cu excepţia celor care mint în privința statutului relaţional dar, așa cum știi, minciuna are picioare scurte).

Pentru a participa la evenimentele SingleBell, trebuie sa îţi creezi un cont pe site (intră aici, e gratuit și simplu de facut).

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către un administrator SingleBell. Prin urmare, vor fi contactaţi(cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise. Te rugăm să citești mai multe detalii despre formarea grupelor pentru speed dating.