Workshop-uri

Workshop-uri SingleBell

Dorința oamenilor de a-și petrece timpul liber într-un mod relaxant, dar constructiv, precum și orientarea către un stil de viață sănătos și echilibrat, au dus la apariția workshop-urilor, adică ateliere de autocunoaștere, relații și dezvoltare personală SingleBell.

Cursurile și atelierele pe care le punem cu regularitate la dispoziția membrilor noștri pot fi alternativa perfectă pentru petrecerea timpului liber și dezvoltare personală.

Am creat aceste workshop-uri pentru aceia dintre noi care nu se simt foarte siguri pe ei în anumite aspecte ale vieții și ale căror calități, poate, nu sunt atât de evidente ca ale altora.

Noi și specialiștii care colaborează cu SingleBell, avem timpul și experiența necesare să te îndrumăm cum să-ți pui calitățile în valoare pentru ați convinge atât partenerii de dating doriți, cât și orice alte persoane a căror opinie contează pentru tine, să îți acorde acel timp de care ai nevoie pentru a-ți etala adevăratul potențial.

De la caz la caz, sfaturile pe care le dăm variază dar, de regulă, pot fi grupate în două categorii:

• lucruri pe care le faci în mod curent, mai mult sau mai puțin conștient și care pot transmite un mesaj eronat despre tine cuiva care nu te cunoaște: de la cum să te îmbraci și cum să te machezi, până la cum să recunoști și să stăpânești limbajul corpului, ce gen de replici sau atitudini să eviți, etc.

• sfaturi utile în domenii în care nu te simți în largul tău: psihologia întâlnirilor și relațiilor, tehnici de seducție, stil de viață sănătos, networking și socializare, etc.

Pentru a participa la evenimentele SingleBell, trebuie sa îţi creezi un cont pe site(intră aici, e gratuit și simplu de făcut).