Termeni şi condiţii

Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC SingleBell Concepts SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens, va informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.singlebell.net.

Prin înregistrarea pe site-ul www.singlebell.net acceptaţi regulamentul și următorii termeni şi condiţii de participare:

1. Condiții generale de utilizare

Odată cu crearea contului de utilizator pe site-ul SingleBell.net, veți fi abonat în mod automat la newsletter-ul SingleBell, pentru a putea fi ținut la curent cu noutățile și evenimentele noastre.

Organizatorii întâlnirilor nu au nici intenţia, nici posibilitatea de a verifica informaţiile înscrise de participanţi cu ocazia înregistrării pentru evenimente. Prin înregistrarea dumneavoastră la evenimentele SingleBell acceptaţi că nici unul dintre reprezentanţii organizatorilor nu este răspunzător, direct sau indirect, pentru nici un fel de element sau stricăciune care v-ar putea afecta în vreun fel datorită participării la aceste evenimente. Aceasta include situaţiile ce pot apărea ca urmare a interacţionării dvs. cu ceilalţi participanţi la eveniment, sau după evenimente.

Prin înregistrarea la un eveniment SingleBell, declaraţi şi garantaţi că aveţi peste 18 de ani. Organizatorii SingleBell îşi rezervă dreptul să vă suspende sau să vă interzică imediat accesul la eveniment dacă încălcaţi acest acord care vă este adus la cunoştinţă şi dacă organizatorii sunt notificaţi despre aceasta.

SC SingleBell Concepts SRL va face toate eforturile să ţină evenimentele anunţate, în ziua şi la ora comunicate, conform informaţiilor furnizate prin mijloacele proprii de promovare. Totuşi, organizatorii îşi păstrează dreptul să amâne sau să anuleze evenimentele de la anumite date, în anumite condiţii. Aceste condiţii se pot referi în general la existenţa unui număr insuficient de participanţi sau la alte probleme de natură organizatorică.

Anularea sau amânarea unei întâlniri se poate face la orice dată, inclusiv în ziua evenimentului până la ora de începere a acestuia. În cazul în care organizatorii întâlnirilor SingleBell trebuie să anuleze evenimentul, taxele plătite in avans vor fi returnate.

Dumneavoastră sunteţi singurii responsabili de informaţiile furnizate organizatorilor, altor participanţi la eveniment sau altor terţe părţi.

Dumneavoastră nu veţi expune, oferi sau transmite celorlalţi participanţi la eveniment, organizatorilor sau angajaţilor nici un material defăimător, nepotrivit, abuziv, obscen, ofensiv, cu conotaţii sexuale, ameninţător, misogin, misandru, care să ofenseze rasial, să fie ilegal sau să violeze sau să lezeze orice alte drepturi ale părţilor implicate (inclusiv drepturi de proprietate intelectuală, dreptul la confidenţialitate, la publicitate sau la liberă exprimare). Dacă organizatorii iau cunoştinţă de astfel de comportamente ele vor fi notificate tuturor părţilor implicate în eveniment, iar dumneavoastră veţi fi eliminat din cadrul evenimentului.

2. Protecţia datelor personale

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea formării celor mai potrivite grupe posibil pentru diversele evenimente la care vă înscrieţi, cât şi pentru expedierea newsletter-ului și a propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.singlebell.net vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC SingleBell Concepts SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

SingleBell Concepts SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP sub nr.12245, poate prelucra și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră, pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități care, în baza legii, au dreptul să solicite aceste date.

Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu poate garanta faptul că site-ul, server-ul sau email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră. Vă garantăm însă că depunem eforturi considerabile pentru a elimina aceste situaţii.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului lor, pentru notificarea utilizatorilor privind evenimentele și ofertele curente, prin intermediul newsletter-ului săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. SingleBell.net nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul SingleBell.net poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul, se pot dezabona folosind setările din contul creat(fie dezactivarea contului, fie ştergerea definitivă a acestuia).

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro, iar SingleBell.net nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră, ci doar informaţiile obligatorii prin lege (sau pe cele opţionale, dacă le furnizaţi) necesare completării facturilor aferente tranzacţiilor respective.

3. Prețurile

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.singlebell.net sunt exprimate în lei (RON). Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesări paginii unde acestea sunt afișate, SC SingleBell Concepts SRL rezervându-și dreptul de a le modifică oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei înscrieri și alegerea plății în avans, online, vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea serviciilor/produselor selectate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri (mobilpay.ro) în vederea colectării datelor necesare plății. Refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia, pentru efectuarea plăților, va duce automat la anularea înscrierii/comenzii dumneavoastră.

    Descrierea procesului de plată:
  • Clientul inițiază comanda pe site-ul www.singlebell.net pentru unul sau mai multe servicii/produse;
  • În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri (mobilpay.ro) pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card);
  • După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea serviciilor/produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens;
  • Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției);
  • După confirmarea plății, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru. Imediat după debitarea sumei de către mobilpay.ro, SingleBell.net este notificat privind validarea plăţii, pentru a face modificările necesare în statutul comenzii dvs. și a elibera produsele/serviciile achiziționate.
  • Puteți verifica în orice moment statutul tuturor tranzacțiilor inițiate din contul dumneavoastră autentificându-vă și acccesând pagina: singlebell.net/facturi.

4. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.singlebell.net este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC SingleBell Concepts SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.singlebell.net se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că sigla și logoul site-ului www.singlebell.net reprezintă marcă înregistrată, proprietatea SingleBell Concepts SRL și, în acest sens, orice utilizare a mărcii fără acordul societății va fi pedepsită conform legii.

5. Informații și comunicări

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@singlebell.net atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site-ul și serviciile/produsele oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale sau documente prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății noastre dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.