Localuri

Locurile noastre de întâlnire şi drumeţii.

Second Cup
Adresa:Bdul Regina Elisabeta 5
Specific:International
Program:10-22
Website:Second Cup
Rezervari 0311012219
Povestea brandului Canadian Second Cup a început în urmǎ cu aproape 36 de ani în Toronto şi de atunci s-a dezvoltat pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri. Din 1975 pânǎ astǎzi brandul s-a extins la nivel internaţional ajungând la 400 de cafenele în 16 ţǎri. Prima franciza internaţionalǎ a fost deschisǎ în Dubai în 2003, Second Cup devenind cea de-a doua casǎ pentru zeci de mii de clienţi zilnic în tǎri precum: Bahrain, Egipt, Iordan, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia Sauditǎ, Siria, Turcia, UAE, USA, Cipru, Liban şi România.
M Coffee
Adresa:Strada Frigului, Nr.18, Bl.1
Specific:International
Program:12:00 PM - 12:00 AM
Website:M Coffee
Rezervari 40 720 178 328
Club Texas
Adresa:Splaiul Independentei, nr. 290
Specific:International
Program:10:00 - 3:00
Website:Club Texas
Rezervari
Hype Bar
Adresa:Str. Covaci, nr. 6 (Intrarea din Str. Soarelui), Bucuresti
Specific:International
Program:4 p.m. - 4 a.m.
Website:Hype Bar
Rezervari +40 774 064 608
LaserMaxx
Adresa:Piața Unirii, Nr. 1, Etaj 4, Aripa Călărași
Specific:International
Program:10:00 – 01:00
Website:LaserMaxx
Rezervari
Locația LaserMaxx din Centrul Comercial Unirii dispune de o suprafață de peste 1000 mp. Capacitatea maximă este de 200 de persoane, dintre care 100 de persoane pot fi așezate la mese. Arena de laser tag oferă jucătorilor o atmosferă deosebită și dinamică, unde „luptele” se vor desfășura pe rampe, prin labirinturi și de-a lungul unor obstacole inedite. Totul este pregătit pentru ca cel mai bun să câștige! De asemenea, toți cei care aleg să vină în locația LaserMaxx din AFI Palace, beneficiază de WIFI gratuit.
Maraboo Lounge
Adresa:Blanari, nr.12
Specific:International
Program:10:00 - 5 a.m.
Rezervari 0742 111 550
Maraboo Lounge este locul ideal in care poti petrece ziua alaturi de prieteni, timpul de dupa serviciu, pentru discutii de afaceri sau intre indragostiti. Un loc in care respectul, discretia si educatia sunt valori de baza care ghideaza activitatea si comportamentul echipei.
Lab. de Cocktailuri
Adresa:Strada Stavropoleos, nr. 8, etaj 1
Specific:International
Program:10 a.m. - 5 a.m.
Rezervari 0737.356.746
Atmosfera din Laborator de Cocktailuri este una excelentă, pe măsura ofertei de băuturi. Barul lung, stil vagon, pare desprins parcă dintr-o lecţie de chimie, cu tabelul lui Mendeleev, eprubetele si paharele Berzelius. Decorul cu aer industrial sugerat de lampile din tevi si burlanele de aerisire la vedere este temperat de mobilierul vechi din lemn. Barul parca e dintr-o farmacie veche, cu o multime de sertăraşe si dulapioare etichetate, la care experimentează de zor barmanii şi clientii. E o atmosferă absolut originală, în care o să te simţi inspirat să incerci tot felul de băuturi neobişnuite.
SanThé
Adresa:Str. Lipscani, nr. 104
Specific:International
Program:8 a.m. - 10 p.m.
Website:SanThé
Rezervari +40 21 528 0305
SanThé Fitoceainarie se află în centrul vechi al Bucureştiului, însă nu în partea aglomerată, ci în porţiunea mai puţin cunoscută a străzii Lipscani, cea din spatele bisericii Sf. Gheorghe. Produsele au preţuri foarte accesibile, fixe, iar oamenii fără posibilităţi le primesc gratuit. Mai mult, ceainăria creează şi locuri de muncă pentru persoanele defavorizate, oameni cărora nu li se mai dădeau multe şanse pe câmpul forţei de muncă.
Jack's Pub
Adresa:Str. Lipscani, nr. 45
Specific:International
Program:10 a.m. - 5 a.m.
Website:Jack's Pub
Rezervari +4 0756 110 085
Cu un aspect plăcut, dar şi cu o altfel de abordare, Jack’s Pub, situat în inima centrului vechi pe Lipscani 45, este locul perfect pentru orice preferinţă în materie de entertainment.
Captive Escape
Adresa:Serg. Nastase Pamfil, nr. 38, 020534 Bucuresti
Specific:International
Program:10AM - 10PM
Rezervari 0769.638.586
Dacă îţi doreşti o experienţă inedită şi un mod plăcut de a-ţi petrece timpul cu prietenii, încearcă Captive Escape Room - nr. 2 pe tripadvisor.com în topul escape room-urilor din Bucureşti.
Journey Pub
Adresa:Str. George Enescu, nr. 25 Sector 1, Bucuresti
Specific:International
Program:10:00 a.m. - 01:00 a.m.
Website:Journey Pub
Rezervari 0752 285 286
Călătoria începe cu rezonanța familiară a câtorva cuvinte. Espresso, per favore! Aroma te trimite într-o piazzetta din Firenze. But wait, you’re hungry. The classic english ”pub grub” - fish & chips? O tal vez una quesadilla? C’est soir: un verre de merlot, s'il vous plaît! Merci.
Constanţa
Adresa:Constanţa
Specific:-
Program:-
Website:Constanţa
Rezervari
Pallets Concept Bar
Adresa:Str.Vasile Stroescu nr.40
Specific:International
Program:L-D: 5:00 pm - 12:00 pm
Rezervari 0755757971
DIY, design, joaca intelectuala si arta ambientala. Pallets e locul unde poti sa iti hranesti curiozitatea creativa intr-o atmosfera jazzy si laid back.
IDM Club
Adresa:Spl. Independentei 319B
Specific:International
Program:L-D: 09:00 - 05:00
Website:IDM Club
Rezervari 021.316.10.52
Centrul de Cosmic Bowling al IDM Club dispune de 14 piste de bowling Brunswick din ultima generaţie GS.X. Pistele Anvilane Glow Pro Lane au proprietăţi care maximizează performanţa, au un design exclusiv patentat ajutând la obţinerea de punctaje mari spre satisfacţia jucătorului. Echipamentul de bowling al IDM Club a fost instalat direct de reprezentanţii Brunswick şi este certificat conform cu standardele American Bowling Congres. Brunswick este liderul mondial în construirea, dezvoltarea şi modernizarea centrelor de bowling. Aparatura şi mobilierul fac parte din cea mai performantă serie existentă la ora actuală în lume.
Taifas Bistro
Adresa:Strada Gheorghe Manu, 16, sector 1
Specific:International
Program:L-D: 12:00 - 1:00
Website:Taifas Bistro
Rezervari 021.212.77.88
Fondat în anul 1994 sub numele de Bistro Ateneu, în strada Episcopiei 3, restaurantul a propus un concept nou în Bucureştiul anilor 90: bistroul, locul de întâlnire cu prietenii pentru un taifas liniştit sau pentru un prânz ori pentru o cină ca la mama acasă. La scurtă vreme după ce Bistro Ateneu a intrat în conştiinţa iubitorilor de frumos şi de rafinament, pe strada Gabriel Peri a fost fondat Bistro La Taifas, în acelaşi ton de boemă interbelică. Din 2006, cele două restaurante funcţionează în strada Gh. Manu nr. 16, în curtea Palatului Cantacuzino. Un bistro linistit, plin de verdeata si de bun gust Terasa, din curtea plină cu verdeaţă, oferă în timpul verii un mult dorit refugiu în faţa zăpuşelii. Prin poziţia sa adăpostită, departe de zgomotul marilor bulevarde, dar aproape de Piaţa Victoriei, Bistro La Taifas oferă celor care îi trec pragul o oază de linişte şi de voie bună, la adăpost de ritmurile oraşului, dar aproape de inima sa.
Ritual Bistro
Adresa:Biserica Amzei 29, Bucuresti,
Specific:International
Program:
Rezervari 0733020115
La noi te asteaptam daca vrei sa mananci ceva delicios, gatit cu multa grija, sa te bucuri de un desert fabulos de ciocolata, sau de o cafea de calitate!
Education Point
Adresa:Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1
Specific:International
Program:L-D: 08:00 - 12:00
Rezervari 0213138050
Daca sunteti interesat de inchiriere sala curs in Bucuresti, va invitam sa vizitati spatiul Education Point, situat chiar in centrul Bucurestiului, la Piata Romana. Va punem la dispozitie patru sali din care puteti alege sala care se potriveste cel mai bine cursului pe care il tineti. Sala de curs poate fi amenajata in diferite moduri in functie de cerintele dumneavoastra. De asemenea, dispunem si de spatii pentru relaxare si coffee break, precum si sala de mese. Clientii care s-au bucurat de serviciile Education Point ne-au facut sa ne setam standardele de lucru la un nivel care sa ne asigure revenirea oricui ne viziteaza. Pentru o experianta cat mai placuta, atata dumneavoastra, furnizorul de cursuri, dar mai ales a cursantilor dumneavoastra, echipa Education Point, organizeaza periodic expozitii de arta ceea ce lasa o impresie generala placuta despre cursul desfasurat.
Le Petit Paris
Adresa:blv. Eroilor nr. 27
Specific:French
Program:Luni - Duminica: 09:00 - 11:00
Rezervari 0735 401 806
Le Petit Paris este un bistro - café ce recreeaza atmosfera pariziana in "inima" Clujului. Situata intr-o cladire, monument istoric, construita in secolul al XVII - lea, cafeneaua dispune de o terasa si patru saloane interioare ce ofera o ambianta distinsa si reconfortanta atat clientilor fumatori cat si celor nefumatori. Alaturi de preparate reprezentative bucatariei frantuzesti, aici veti gasi vinuri special alese ce fac deliciul cunoscatorilor.
Trattoria Verdi
Adresa:Str. Mendeleev, nr. 29
Specific:Italian
Program:L-D: 11:30 - ultimul client
Rezervari 021 222 50 98 | 0731 333 411
Pregatite pe loc, din ingrediente proaspete, preparatele Trattoria Verdi vor fi cu siguranta pe placul tau. Serviciul ireprosabil, alaturi de oferirea celor mai bune sfaturi in privinta alegerii bauturii potrivite felurilor de mancare comandate, sunt alte doua atribute forte ale Trattoria Verdi. Pe langa bucuria unei mese cu specific italian, muzica de buna calitate si personalul ospitalier iti vor recrea atmosfera linistita pe care cu siguranta o cauti dupa o zi de lucru. Ce poate fi mai frumos decat sa iti inchei ziua in acordurile muzicii lui Giuseppe Verdi si rasfatandu-te cu delicioasele preparate italiene.
RealRoom
Adresa:Str. Banului nr. 3, sector 1
Specific:International
Program:L-D: 10:30 - 21:00 
Website:RealRoom
Rezervari +40 720 349 096
Real Room Escape vă invită să parcurgeți povestea originală a unor nobili britanici, poveste ce însumează 10 episoade, primele două fiind deja lansate.   Cronicile Lockworth încep în anul 1856, când familia dispare într-un mod misterios din conacul lor, imediat după una dintre petrecerilor lor de ceai dansant. Dacă doriți să aflați adevărul despre familie, trebuie să descuiați toate camerele și să rezolvați misterul Conacului Lockworth. Aventura voastră începe din momentul în care pășiți în holul nostru și descoperiți că sunteți o parte esențială a poveștii noastre. Fiecare aspect al experienței voastre este conceput pentru a vă oferi o evadare din viața de zi cu zi în cu totul altă lume. Acesta nu este doar un puzzle sau un joc, ci o experiență realistă și captivantă în care trebuie să atingeți, să examinați și să interacționați cu toate indiciile.
Zona Bistro
Adresa:str. Inocentiu Micu Klein 23, 400087
Specific:American (Traditional), Breakfast, Buffets, Burgers, Delis, French, Italian, Steakhouses and Tapas Bars
Program:Luni - Duminica: 08:00 - 01:00
web:
Rezervari 0757 880 227
Pub - Cafe - Bar - Grill
The Elbow Room
Adresa:Strada Zarafi 82, București
E-mail:office@elbowroom.ro
Rezervari 0752.550.986
Ce este intr-o cafea de cafea? Este o poveste a fructului si a boabelor de cafea, a aromelor amestecate si preparate cu stil de mare eleganta de profesonisti sau cunoscatori. Aici in centrul istoric al Bucurestiului se afla una din cele mai cunoscute arome ale bauturilor cu continut de cafea si cocktail-uri speciale si rafinate. Ce este intr-o ceasca de ceai? Ceaiul se prepara din frunzele sau mugurii de arbust de ceai Camellia sinensis. Se consuma de obicei sub forma de bautura, obtinuta prin oparirea frunzelor in apa fierbinte timp de cateva minute. Toate varietatile de ceai, ceai verde, negru sau oolong, provin din aceasta specie, diferind prin metoda de procesare.
DoubleTree by Hilton Adresă: Aleea Ștrandului 9, cod: 410051 web: http://www.hiltoneasteurope.com
Rezervari 0259 259 259
DoubleTree by Hilton Oradea este situat într-o zonă liniştită de pe malul râului Crişul Repede, la o distanţă de 5 minute cu maşina de centrul oraşului. Savuraţi o delicioasă prăjitură DoubleTree în momentul sosirii şi permiteţi personalului nostru să vă conducă în cameră sau în apartament. Puteţi înota în piscina interioară a hotelului sau vă puteţi relaxa în jacuzzi. Aveţi la dispoziţie o sală de fitness cu o gamă completă de aparate cardio şi greutăţi. De asemenea, vă puteţi relaxa în centrul spa Eforea, unde veţi găsi mai multe săli de tratament şi relaxare. Nu pierdeţi contactul cu afacerea dvs. Profitaţi de centrul de business al hotelului, cu servicii de tipărire şi telefonie incluse.
Kosher Wine & Jazz Adresa: Strada Crinului nr. 2, Oradea, Bihor Orar: L-D 08:00 - 23:00
Rezervari 0359 464 105
"Kosher" este un nou concept de winebar, cu vinuri de calitate din Israel, un loc cozy pentru oameni cozy, însoţit de jazz, groove, lounge şi bine înţeles de specialităţi de cafea şi o terasă drăguţă unde toată lumea poate să savureze liniştea. Totul alături de o clădire impresionantă, monument istoric, din Oradea. Galeria KOSHER, este un loc plăcut, unde poţi să îţi expui lucrările de artă, să lansezi o carte, workshopuri, piese de teatru sau chiar să ţii o conferinţă. Galeria se află în inima oraşului, pe strada Crinului nr. 2, într-o clădire impozantă, monument istoric, fosta Sinagoga. Galeria dispune de aproximativ 70 locuri.
Embargo
Adresa:Str. Sfantul Sava, nr. 10
Specific:International
Program:07.00 - 23.30
E-mail:-
Rezervari 0743 815 320
Embargo este un spatiu intim, elegant ce urmeaza a fi descoperit, ingredientele acestuia fiind un décor ce are magia lui aparte, completat de arome subtile, cu o lumina difuza si muzica ambientala. Un spatiu care imbina elegant unui loc de intalnire a oamenilor de afaceri, cu atmosfera calda si romantic perfecta pentru a petrece timpul liber alaturi de prieteni sau persoana iubita. Embargo reprezinta o inspiratie de moment combinata cu un cocktail plin cu dragoste.
Billy Art Club Adresa: Nufarului 30, incinta Lotus Center, etaj I Program: L-D: 10:00 – 22:00 web: Billy Art Club
Rezervari 0359 800 868
La Lotus Center în salonul de Bowling şi Biliard te aşteaptă 14 mese de billiard, dartz şi 12 piste de bowling de ultimă generaţie. La Lotus Center It’s Time for FUN! Intrarea de la cupola, etajul 1 – zona de fun din Lotus Center.
Bon Ton Lounge
Adresa:Strada Vasile Alecsandri, Iasi, Romania
Specific:International
Program:07.00 - 23.30
E-mail:-
Rezervari 0332803344 / 0748.421.503
Bon Ton Lounge is all about art, from the art of making a perfect cocktail, to a perfect coffee, and the perfect place for non commercial music !
Checkpoint
Adresa:Str. Constanta nr. 11, ap. 3, 400158
Specific:International
Program:Tue: 4:00 pm - 10:00 pm Wed - Fri: 2:00 pm - 10:00 pm Sat: 12:00 pm - 10:00 pm Sun: 12:00 pm - 8:00 pm
Rezervari 0743 629 508
Magazin de board games in Cluj - Napoca si club pentru intalniri de board games, card games. Evenimente si seri tematice, miniaturi. Jocuri de societate.
Class Cafe Bar
Adresa:Strada Maramures nr. 6
Rezervari 0732 283 606
Cafeneaua Class - Situată în incinta Hotelului Class - alegerea perfectă pentru o ieșire în Ploiesti cu familia sau cu prietenii.
Ice Club
Adresa:str. Colței, nr. 44
Program:L-D: 12:00 - 5:00
Rezervari 0723 469 436
ICE Cafe&Club este un concept de Lounge urban ce va oferă vizual și auditiv locul potrivit pentru a va relaxa și detașa de stresul cotidian.
Pagina 1 din 41234