Localuri

Locurile noastre de întâlnire şi drumeţii.

Vibere Events
Adresa:Șoseaua Pantelimon 33-35, București
Specific:International
Program:Non Stop
Website:Vibere Events
Rezervari 0712285017
Doua saloane inspirate din natura si o gradina imensa, loc de joaca pentru cei mai mici dintre invitati, OPEN bar nelimitat, Cocktail-uri, Degustare gratuita meniu, TVA inclus. Ursitoare, animatori, Kids Corner, DJ, candy bar, tort, aranjamente florale naturale (pentru mese si prezidiu), meniuri personalizate, foto-video, cabina foto, oglinda magica.
ZOOM
Adresa:Online
Specific:Live Video
Program:24/24
Website:ZOOM
Rezervari
Time Out
Adresa:Strada Olari 7, Bucuresti
Specific:International
Program:10:00 AM-10:00 PM
Website:Time Out
Rezervari 0744 644 400
Time Out Cafe este locul unde puteti gasi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alaturi de prieteni. Astfel, daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza relaxanta, va invitam cu drag sa ne vizitati. Veti descoperi o cafenea aparte unde, datorita jocurilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, distractia este intotdeauna in toi.
Monarh
Adresa:Calea Plevnei 46-48, București
Specific:International
Program:9:00 - 17:00
Website:Monarh
Rezervari 0762 112 111
La Monarh Centru de Evenimente vă oferă extrem de multe facilități, suntem flexibili în legătură cu toate crintele clienților, vă oferim meniu bun și variat, decoruri pe gustul mirilor, consiliem clienții în alegerile făcute! Monarh Centru de Evenimente vă pune la dispoziție 2 saloane de evenimente cu capacitate de 180 locuri fiecare: Salon GREEN și Salon GOLD.
Puzzle Rooms
Adresa:Parter, Strada Grigore Cobălcescu 36, București 010196
Specific:International
Program:10:00 AM - 10:00 PM
Website:Puzzle Rooms
Rezervari 0755.789.953
Puzzle Rooms nu inseamna doar misterele, aventurile si distractiile pe care le propunem clientior. Si noi, la randul nostru, avem parte de aceleasi provocari in incercarea de a face din Puzzle Rooms locul pe care il stiu si il iubesc atat de multi oameni.

Lente
Adresa:Strada Arcului 8, București
Specific:International
Program:duminică - joi: 11:30 - 24:00 vineri și sâmbătă: 11:30 - 01:00
Website:Lente
Rezervari 021 210 96 96
Lente Arcului te așteaptă familiar și confortabil. În imediata apropiere a centrului orașului, Lente Arcului este locul unde te poți bucura de o amiază liniștită, o seară la taifas cu prietenii sau familia, într-o casă a cărei arhitectură te duce cu gândul la poveștile copilăriei. Aici, am strâns laolaltă elemente care să-ți aducă o #staredebine și confort: peste 100 de cărți în mini-bibliotecă, șemineul pentru serile răcoroase, muzică bună, o mansardă veselă și o grădină plină de verdeață. Primim cu drag: copii, animale de companie, biciclete și oameni deschiși.
Daimon Club
Adresa:Calea Piscului 10, București
Specific:International
Program:06:00-23:00
Website:Daimon Club
Rezervari 0758818160
1 piscina Interioara, Sala Fitness, Clase Aerobic, Sauna, 5 terenuri tenis, 4 terenuri tenis balon, 2 terenuri fotbal, Salon de infrumusetare, Masaj, Restaurant, 2 piscine exterioare, Club evenimente,Salon evenimente.
Sibiu
Adresa:Sibiu
Specific:International
Program:non stop
Website:Sibiu
Rezervari
Sibiu (în germană Hermannstadt, în maghiară Nagyszeben, în latină Cibinium) este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei, cu o populație de 147.245
Snakes & Wizards
Adresa:Ilarie Chendi 5
Specific:Games
Program:12:00 PM - 1:00AM
Rezervari 0 726 387 225
At Snakes & Wizards, every goblin, dwarf, elf or simple muggle can become a master Wizard in board games, foosball or other great social games!
Rendez-Vous
Adresa:Calea Floreasca 102
Specific:International
Program:11:00 - 22:30
Website:Rendez-Vous
Rezervari 0720.070.286
Povestea Ceainariei Rendez-Vous incepe in martie 2003. Mai exact pe data de 2 a acelei primaveri insorite, ne-am adunat in jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiti cum savoarea ceaiului incepe sa ne intre in corp, apoi in minte, in cele din urma in suflet si sa ramana acolo pentru totdeauna. Uimiti de efectul pe care aceasta licoare il are asupra fiecaruia din noi, am inceput sa ne intalnim mai des, sa povestim mai mult, sa fim mai veseli si mai deschisi. Ceaiul isi facea incet incet efectul. Ceainaria Rendez-Vous devenise un adevarat loc al dezvaluirilor amoroase, al amicitiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului catre frumos. Atunci ne-am gandit..de ce sa pastram acest loc doar pentru noi? De ce sa nu impartasim acest secret al ceaiului, aceasta stare de spirit in jurul nostru?
Sala Colorată
Adresa:Pictor Stefan Dumitrescu, nr. 58
Specific:International
Program:14:00 - 2:00
Rezervari
Bordello Club
Adresa:Str. Șelari nr. 9-11, București, Romania
Specific:International
Program:12:00 PM - 03:00 AM
Website:Bordello Club
Rezervari 0748 881 085
Over the past 7 years Bordello has earned itself the title of „most awarded bar in Romania”. The prizes are a result of the constant quality of services, original offers, investments, communication and development. What started as a 1 room pub has transformed itself into a true entertainment venue, divided into 3 different yet complementary sides.
Infinitea
Adresa:Dr. Grigore Romniceanu, nr.7
Specific:Ceainarie
Program:2:00 pm - 11:00 pm
Website:Infinitea
Rezervari 0723 175 300
Atunci când pulsul citadin devine prea vibrant, înalță-ți spiritul și relaxează-te într-o atmosfera plină de rafinament, înconjurat de un decor clasic cu accente baroce. Descoperă gradina de vară, oază de liniște în inima orașului, ce oferă un cadru intim natural, ducându-te cu gândul la gradinile suspendate ale Semiramidei. Te vei bucura de aromele ceaiurilor Infinitea, o paletă colorată de dulcețuri, sucuri de fructe proaspete și deserturi home made într-o ambianță muzicală pe ritmuri clasice și de jazz.
Aida Bistro
Adresa:Calea Rahovei, 147-153
Specific:International
Program:10 - 5
Website:Aida Bistro
Rezervari 0756.147.153
Aida Bistro vă propune o călătorie culinară, pornind din centrul gastronomiei mondiale, Franța, trecând printre pescarii gălăgioși și bistrourile din port, de pe coasta Portugaliei, ajungem dincolo de ocean în renumitele Barrio argentiniene, acolo unde în fiecare casă găsim celebrul Asado (grill), coastele rumenite și sosul chimichurri. Este o incursiune în spațiul de latinitate universal, unde masa este un ritual, un moment de tihnă și liniște în familie și între prieteni. Vă propunem o alternativă la meniurile clasice, printr-o experiență de tip boutique gourmet și o atmosferă pe măsură. Bistro-ul preia din istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru și din atmosfera vechiului cinema Aida, pe care le îmbină cu modernismul meniurilor concepute cu creativitate și a show-urilor de live cooking. Arhitectura ce împletește elemente victoriene cu detalii moderne, specifice secolului XXI, vă va transpune într-o lume a bunului gust și totodată a gustului bun.
Second Cup
Adresa:Bdul Regina Elisabeta 5
Specific:International
Program:10-22
Website:Second Cup
Rezervari 0311012219
Povestea brandului Canadian Second Cup a început în urmǎ cu aproape 36 de ani în Toronto şi de atunci s-a dezvoltat pentru a oferi cele mai bune servicii clienţilor noştri. Din 1975 pânǎ astǎzi brandul s-a extins la nivel internaţional ajungând la 400 de cafenele în 16 ţǎri. Prima franciza internaţionalǎ a fost deschisǎ în Dubai în 2003, Second Cup devenind cea de-a doua casǎ pentru zeci de mii de clienţi zilnic în tǎri precum: Bahrain, Egipt, Iordan, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia Sauditǎ, Siria, Turcia, UAE, USA, Cipru, Liban şi România.
M Coffee
Adresa:Strada Frigului, Nr.18, Bl.1
Specific:International
Program:12:00 PM - 12:00 AM
Website:M Coffee
Rezervari 40 720 178 328
Club Texas
Adresa:Splaiul Independentei, nr. 290
Specific:International
Program:10:00 - 3:00
Website:Club Texas
Rezervari
Hype Bar
Adresa:Str. Covaci, nr. 6 (Intrarea din Str. Soarelui), Bucuresti
Specific:International
Program:4 p.m. - 4 a.m.
Website:Hype Bar
Rezervari +40 774 064 608
LaserMaxx
Adresa:Piața Unirii, Nr. 1, Etaj 4, Aripa Călărași
Specific:International
Program:10:00 – 01:00
Website:LaserMaxx
Rezervari
Locația LaserMaxx din Centrul Comercial Unirii dispune de o suprafață de peste 1000 mp. Capacitatea maximă este de 200 de persoane, dintre care 100 de persoane pot fi așezate la mese. Arena de laser tag oferă jucătorilor o atmosferă deosebită și dinamică, unde „luptele” se vor desfășura pe rampe, prin labirinturi și de-a lungul unor obstacole inedite. Totul este pregătit pentru ca cel mai bun să câștige! De asemenea, toți cei care aleg să vină în locația LaserMaxx din AFI Palace, beneficiază de WIFI gratuit.
Maraboo Lounge
Adresa:Blanari, nr.12
Specific:International
Program:10:00 - 5 a.m.
Rezervari 0742 111 550
Maraboo Lounge este locul ideal in care poti petrece ziua alaturi de prieteni, timpul de dupa serviciu, pentru discutii de afaceri sau intre indragostiti. Un loc in care respectul, discretia si educatia sunt valori de baza care ghideaza activitatea si comportamentul echipei.
Lab. de Cocktailuri
Adresa:Strada Stavropoleos, nr. 8, etaj 1
Specific:International
Program:10 a.m. - 5 a.m.
Rezervari 0737.356.746
Atmosfera din Laborator de Cocktailuri este una excelentă, pe măsura ofertei de băuturi. Barul lung, stil vagon, pare desprins parcă dintr-o lecţie de chimie, cu tabelul lui Mendeleev, eprubetele si paharele Berzelius. Decorul cu aer industrial sugerat de lampile din tevi si burlanele de aerisire la vedere este temperat de mobilierul vechi din lemn. Barul parca e dintr-o farmacie veche, cu o multime de sertăraşe si dulapioare etichetate, la care experimentează de zor barmanii şi clientii. E o atmosferă absolut originală, în care o să te simţi inspirat să incerci tot felul de băuturi neobişnuite.
SanThé
Adresa:Str. Lipscani, nr. 104
Specific:International
Program:8 a.m. - 10 p.m.
Website:SanThé
Rezervari +40 21 528 0305
SanThé Fitoceainarie se află în centrul vechi al Bucureştiului, însă nu în partea aglomerată, ci în porţiunea mai puţin cunoscută a străzii Lipscani, cea din spatele bisericii Sf. Gheorghe. Produsele au preţuri foarte accesibile, fixe, iar oamenii fără posibilităţi le primesc gratuit. Mai mult, ceainăria creează şi locuri de muncă pentru persoanele defavorizate, oameni cărora nu li se mai dădeau multe şanse pe câmpul forţei de muncă.
Jack's Pub
Adresa:Str. Lipscani, nr. 45
Specific:International
Program:10 a.m. - 5 a.m.
Website:Jack's Pub
Rezervari +4 0756 110 085
Cu un aspect plăcut, dar şi cu o altfel de abordare, Jack’s Pub, situat în inima centrului vechi pe Lipscani 45, este locul perfect pentru orice preferinţă în materie de entertainment.
Captive Escape
Adresa:Serg. Nastase Pamfil, nr. 38, 020534 Bucuresti
Specific:International
Program:10AM - 10PM
Rezervari 0769.638.586
Dacă îţi doreşti o experienţă inedită şi un mod plăcut de a-ţi petrece timpul cu prietenii, încearcă Captive Escape Room - nr. 2 pe tripadvisor.com în topul escape room-urilor din Bucureşti.
Journey Pub
Adresa:Str. George Enescu, nr. 25 Sector 1, Bucuresti
Specific:International
Program:10:00 a.m. - 01:00 a.m.
Website:Journey Pub
Rezervari 0752 285 286
Călătoria începe cu rezonanța familiară a câtorva cuvinte. Espresso, per favore! Aroma te trimite într-o piazzetta din Firenze. But wait, you’re hungry. The classic english ”pub grub” - fish & chips? O tal vez una quesadilla? C’est soir: un verre de merlot, s'il vous plaît! Merci.
Constanţa
Adresa:Constanţa
Specific:-
Program:-
Website:Constanţa
Rezervari
Pallets Concept Bar
Adresa:Str.Vasile Stroescu nr.40
Specific:International
Program:L-D: 5:00 pm - 12:00 pm
Rezervari 0755757971
DIY, design, joaca intelectuala si arta ambientala. Pallets e locul unde poti sa iti hranesti curiozitatea creativa intr-o atmosfera jazzy si laid back.
IDM Club
Adresa:Spl. Independentei 319B
Specific:International
Program:L-D: 09:00 - 05:00
Website:IDM Club
Rezervari 021.316.10.52
Centrul de Cosmic Bowling al IDM Club dispune de 14 piste de bowling Brunswick din ultima generaţie GS.X. Pistele Anvilane Glow Pro Lane au proprietăţi care maximizează performanţa, au un design exclusiv patentat ajutând la obţinerea de punctaje mari spre satisfacţia jucătorului. Echipamentul de bowling al IDM Club a fost instalat direct de reprezentanţii Brunswick şi este certificat conform cu standardele American Bowling Congres. Brunswick este liderul mondial în construirea, dezvoltarea şi modernizarea centrelor de bowling. Aparatura şi mobilierul fac parte din cea mai performantă serie existentă la ora actuală în lume.
Taifas Bistro
Adresa:Strada Gheorghe Manu, 16, sector 1
Specific:International
Program:L-D: 12:00 - 1:00
Website:Taifas Bistro
Rezervari 021.212.77.88
Fondat în anul 1994 sub numele de Bistro Ateneu, în strada Episcopiei 3, restaurantul a propus un concept nou în Bucureştiul anilor 90: bistroul, locul de întâlnire cu prietenii pentru un taifas liniştit sau pentru un prânz ori pentru o cină ca la mama acasă. La scurtă vreme după ce Bistro Ateneu a intrat în conştiinţa iubitorilor de frumos şi de rafinament, pe strada Gabriel Peri a fost fondat Bistro La Taifas, în acelaşi ton de boemă interbelică. Din 2006, cele două restaurante funcţionează în strada Gh. Manu nr. 16, în curtea Palatului Cantacuzino. Un bistro linistit, plin de verdeata si de bun gust Terasa, din curtea plină cu verdeaţă, oferă în timpul verii un mult dorit refugiu în faţa zăpuşelii. Prin poziţia sa adăpostită, departe de zgomotul marilor bulevarde, dar aproape de Piaţa Victoriei, Bistro La Taifas oferă celor care îi trec pragul o oază de linişte şi de voie bună, la adăpost de ritmurile oraşului, dar aproape de inima sa.
Ritual Bistro
Adresa:Biserica Amzei 29, Bucuresti,
Specific:International
Program:
Rezervari 0733020115
La noi te asteaptam daca vrei sa mananci ceva delicios, gatit cu multa grija, sa te bucuri de un desert fabulos de ciocolata, sau de o cafea de calitate!
Pagina 1 din 41234