Improvizație și Creativitate

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 27 octombrie 2012, 19:30
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 22 - 36
Listă de aşteptare
B: 25 - 42
Ultimele locuri

Împreună cu prietenii noștri de la Incubator107 am gândit și adaptat, pentru comunitatea SingleBell, ateliere distractive și utile care să înglobeze câteva dintre valorile pe care încercăm să le transmitem prin tot ceea ce facem și pe care observăm, cu bucurie, că le împărtășesc tot mai mulți dintre membrii noștri: prietenie, pozitivism, implicare, deschidere spre experiențe noi, încredere și toleranță, respect, aprecierea diversității, creștere personală și distracție de calitate.

Îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles interesanți, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul, inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere, sau despre care nici nu știai că există(în Romania, cel puțin).

Despre atelierul de Improvizație și Creativitate

Cu cine?
Catalin Cosarca

„Cătălin Coşarcă sunt și vă voi fi alături așa cum știu eu cel mai bine…în ritm improvizat.
Sunt membru fondator al trupei de improvizație „Backstage Boys” alături de care am ținut spectacole prin diverse colțuri de București ( Teatrul Act, Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic și diverse cafenele ), Timișoara, Cluj, Focșani, Bacău, Sighișoara.

Poate ne-am cunoscut la teatru în piese precum:
“Pescarusul” – Trigorin, U.N.A.T.C., 2012
“Don Juan sau Antieroul” – Roderigo, regia Andreea Iacomita, U.N.A.T.C., 2011
“Teatru Sport”- U.N.A.T.C., 2010
“12” – juratul nr.5, U.N.A.T.C., 2010
”Omul perna” – det. Tupolski, U.N.A.T.C., 2010

Mi-a placut la nebunie gândul de a da la teatru, așa că totul a început cu admiterea la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, Secţia – Arta Actorului – Licenta.
Anul acesta am terminat și masteratul parcurs la secția menționată mai sus.
Cam atât despre mine…în scris.
Ne vedem veseli și curioși la atelierul de Improvizație și Creativitate.

Va încurajez sa vă daţi o şansă să fiţi creativi, spontani, vorbăreţi, atenţi cu ceilalţi, dezinhibaţi. Nu vom învăţa asta în atelier, pentru că sigur deja le aveţi în voi, ci ne vom juca împreună ca să le scoatem la suprafaţă.

Promitem că o să fie toată seara doar zâmbet şi distracţie.

Eh, şi dacă vă ieşiţi un pic din zona de confort, noi vă primim cu urale şi provocări serios de…amuzante. :)

Va aşteptăm să fiţi voi, împreună, într-un cadru relaxat şi voios, distrandu-vă cu exerciţii menite să ne scoată din zona de confort şi sa ne facă mai îndrăzneţi, mai deschişi şi mai înţelegători unii cu ceilalţi.”

Taxa de participare este de 60 de lei şi include apă, sucuri, covrigei şi alune pentru toată lumea.

Numărul maxim de locuri disponibile este 30.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.