Bond ‘n’ Bake: gătim împreună

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 11 noiembrie 2016, 19:00
Participare :
90 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 22 +
Ultimele locuri

Pentru o viață mai bună este necesară înțelegerea globală a lumii în care trăim prin intermediul simțurilor și trăirilor. Și ce alt loc mai prielnic pentru a stimula curiozitatea de a descoperi lumea decât bucătăria, unde toate simțurile sunt răsfățate cu arome?

Vă invităm să incepeti weekendul intr-un mod savuros, alăturandu-vă nouă la un nou atelier de gătit impreună.

Rețetele noastre vă vor hrăni sufletul, mintea și ochii deopotrivă. 😉 Fiecare rețetă conține: interacțiune(întrebări-cheie, provocări), elemente de stimulare cognitivă(înțelegerea rețetei, descifrarea ghicitorilor) și îmbogățire creativă(ilustrații, spații de completat, întrebări ghidușe).

Scopul nostru este acela de a stimula comunicarea și interacțiunea, provocându-vă să gătiti împreună într-o manieră ghidată și interactivă.

Atelierele Bond’n’Bake conturează mediul propice (auto-)cunoașterii prin introducerea în cotidian a elementelor de artă culinară, de dezvoltare personală si de artă vizuală.

Asteptati-vă la orice: rețete haioase, scrise sub forma unor povești, ghicitorile si ilustrațiile fiind doar câteva dintre ingredientele prin care se prepară rețeta dezvoltării holistice.

Cine ne va indruma pe drumul gătitului?
Ana, trainer si psiholog dedicat educației non-formale, specializată în joacă de grup si gătit inventiv.

Ce trebuie să aduceti?
Un șorț de bucătărie, multă voie bună si spirit de echipă. :)

Pentru acest eveniment, avem 20 de locuri disponibile. Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi, pentru a ne pregăti cu ingrediente si materiale suficiente pentru toată lumea. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.