Bowling Night

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: IDM Club
Când : 15 iunie 2018, 20:00
Participare :
65 RON
Vârsta : F: 24 +
Locuri disponibile
B: 27 +
Listă de aşteptare

Bowling-ul e un sport foarte plăcut atunci când e jucat în compania potrivită. Este şi mult mai distractiv dacă ai o echipă care să-ţi ţină galerie. Devine încă şi mai interesant atunci când echipa ta concurează cu alte două sau trei echipe.

Indiferent, însă, de cât de bine reuşim să jucăm, scopul principal al serii noastre este acela de a ne relaxa, de a cunoaşte oameni noi şi de a ne distra împreună.

Pentru acest eveniment, un pic de competiţie prietenoasă va fi încurajată căci, pe lângă joc în sine, va fi distractiv să vedem şi care echipă găseşte cel mai haios nume sau modalităţi cât mai creative de a face mingea să se rostogolească cu spor până la destinaţie.

Durata evenimentului este de 2 ore, iar închirierea pantofilor de bowling este inclusă în preţ.

Unde vom juca? La cel mai important centru de bowling din Bucureşti: IDM Club. Aparatura şi mobilierul fac parte din cea mai performantă serie existentă la ora actuală în lume, decorul şi atmosfera sunt perfecte pentru amatorii de joc şi sport, iar cei care vor dori să bea şi o bere(ne întâlnim, totuşi, într-o sâmbătă seară) îşi pot lăsa maşina acasă, căci metroul se află la doar doi paşi distanţă.

De alegerea şi aducerea partenerilor potriviţi pe „terenul de joacă” ne ocupăm noi. Dar, pentru ca un joc să fie memorabil şi plin de satisfacţii, fiecare participant trebuie să cunoască câteva reguli de bază. În cele ce urmează vom prezenta câteva sfaturi pentru debutanţi şi jucătorii ocazionali, astfel încât toată lumea să se distreze practicând acest sport.

* Alege o bilă în care degetul mare să intre cu uşurinţă şi să se poată învârti liber. Celelalte degete ar trebui să între şi ele uşor până la prima articulaţie.

* E de preferat să alegi cea mai grea bilă cu care poţi juca confortabil. Asta pentru că o bilă mai grea dărâmă mai uşor popicele.

* Regula generală a degetului este de 450 g de greutate a bilei pentru fiecare 4,5 kg ale corpului. De exemplu: o persoană de 65 kg ar trebui să folosească o bilă de 6,5 kg.

* Jucatul în şosete este opţiunea potrivită dacă vrei să vezi cât de repede poţi atinge podeaua cu spatele. Ouch! Nu va fi, însă, cazul: după cum scriam mai sus, închirierea pantofilor de bowling este inclusă în preţ.

* Hainele trebuie să fie confortabile pentru a permite libertatea mişcărilor.

Evenimentele noastre sunt pentru oameni veseli, sociabili, deschişi să cunoască lume nouă şi sa încerce lucruri noi. Nu uitaţi, deci, acasă: voia bună, curiozitatea și spiritul de echipă.

Harta:

[mappress mapid="75"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.