Creativitate şi Spontaneitate în Relaţii (I)

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 25 ianuarie 2014, 17:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 24 +
Ultimele locuri

„Viaţa în sine este un dar, însă singura tragedie este să laşi ca părţi din ea să moară: poate fi spiritul nostru, creativitatea sau unicitatea glorioasă.” – Gilda Radler

Vă propunem un atelier de explorare a creativităţii în care vom înţelege mai bine cum ne putem dezvolta această latură a gândirii ţinând cont de personalitatea şi scopurile noastre din viaţa de zi cu zi, cât şi aspecte ce ţin de creativitatea în relaţiile de cuplu şi cu cei din jur.

Vom exemplifica modurile în care reuşim să ne definim unicitatea în percepţia celuilalt şi să aducem în relaţie elemente de originalitate pentru a păstra relaţiile vii şi incitante.

Atelierul se va desfăşura pe parcursul a două module cu o durată de 3 ore fiecare, în două seri distincte, începând cu orele 17: pe 25 ianuarie 2014 şi pe 1 februarie 2014. În cadrul acestor module vom comunica în mai multe moduri pentru a înţelege cât mai multe aspecte legate de acest subiect interesant: discuţii libere, teste, jocuri şi aplicaţii de creativitate, provocări haioase şi interactive cu scopul de a ne dezvolta imaginaţia şi talentele native.

Ce aspecte vom aborda:

– Creativitatea ca şi concept (definiţie, tipuri, moduri de manifestare, scopuri concrete);
– Creativitatea ca parte a gândirii şi evoluţiei noastre, procese şi momente distincte;
– Profesii şi hobby-uri bazate pe creativitate şi care sunt efectele benefice ale acestora;
– Relaţia dintre creativitate şi tipurile de personalitate;
– Moduri de manifestare a creativităţii în muncă şi în timpul liber;
– Importanţa creativităţii pentru fiecare dinre noi: în ce domenii ne-am dori să fim mai creativi şi de ce? Exemple şi modele din vieţile noastre.
– Ce înseamnă creativitatea într-o relaţie? De ce e importantă, cum o păstrăm, cum o dezvoltăm?
– Teste de creativitate;
– Exerciţii de imaginaţie;
– Jocuri şi aplicaţii practice.

Cu cine?

Trainer-ul acestui workshop este Camelia Gavril. Camelia este specialist marketing in domeniul training-ului şi trainer acreditat, participand la elaborarea şi implementarea de programe de soft skills şi evenimente motivaţionale si este pasionată de dezvoltare personală, psihologie aplicată şi relaţii interumane. În luna noiembrie 2013 a susţinut cel de-al doilea modul al workshop-ului organizat de SingleBell: „Relaţii de cuplu după vârsta de 30 de ani”. Camelia este pasionată şi de flori şi aranjamente florale, organizând inclusiv ateliere de creaţie florală.

camelia gavril

Consider creativitatea una dintre cele mai complexe şi eficiente modalităţi de accentuare a personalităţii şi unicităţii noastre. E un dar divin pe care merită să-l dezvoltăm mereu, având toate motivaţiile de partea noastră.

E cea mai bună cale pentru a deveni oameni liberi în adevăratul sens al cuvântului. Dacă o aplicăm atât în munca noastră zilnică, găsind mereu noi soluţii şi modalităţi de a fi mai buni în ceea ce facem, cât şi în plăcerile şi hobby-urile din timpul liber, ajungem să descoperim că avem talente şi abilităţi de care nu eram conştienţi.

Descoperim că suntem capabili să facem lucruri la care nici nu visam sau speram. Constatăm în scurt timp că avem mai multă încredere de sine şi mai mult curaj, pentru că orice realizare atrage după ea multe beneficii. Personal, n-am văzut oameni creativi plictisindu-se. Am văzut pe feţele lor bucuria unui copil care experimentează, atunci când îţi „deconspiră” în detaliu planurile de acţiune, indiferent că sunt profesionale sau personale. O bucurie de multe ori contagioasă, iar acesta este şi motivul pentru care susţin şi consider benefice atelierele de creativitate.

Vă aşteptăm să veniţi cu bucurie şi deschidere sufletească şi, pentru că acest atelier se adresează comunităţii SingleBell, îmi permit o relatare scurtă legată de atelierul anterior, la care a luat naştere o frumoasă poveste de dragoste!

EL se numeşte Bogdan, e inginer proiectant în construcţii, un bărbat prezentabil, foarte înalt, şaten, cu ochi albaştri, iar EA se numeşte Alina, este o brunetă cu ochi căprui şi foarte expresivi, de profesie specialist în relaţii internaţionale, suplă, elegantă. El, un introvertit calculat, discret, fin, a fost rezervat ca prezenţă, ea, în schimb, volubilă, plină de viaţă, foarte activă în discuţii şi argumentări. Aşa cum ştim, contrariile de multe ori se atrag însă…e nevoie şi de chimie! Şi, în cazul lor, a fost o chimie intensă, spontană, Bogdan mărturisindu-mi într-o conversaţie, la câteva săptămâni după atelier: „pentru mine, ea e femeia perfectă şi mă face să îmi doresc să fiu mai bun în fiecare zi, în fiecare aspect al vieţii, cred că ea e : THE ONE!”

Ca femeie, nu ştiu dacă îţi doreşti să auzi ceva mai mult de la bărbatul cu care ai decis să păşeşti într-o relaţie de cuplu, iar ca bărbat cred că e o mare împlinire personală să ajungi să întâlneşti o femeie care să te facă să simţi acest lucru! Sper ca acest motiv de bucurie să vă îndemne să vă acordaţi o şansă similară. Până la urmă, Universul e gata să ne surprindă cu momente frumoase dacă îi acordăm posibilitatea!“

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.