Descoperă-ţi Vocea, Dezvoltă-ţi Carisma!

Oraş : București
Tip : Workshops, Întâlniri tematice
Când : 12 octombrie 2013, 17:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Ultimele locuri

Atenţie! Taxa de participare este de 70 de lei pentru plata online până marţi, 8 octombrie 2013 şi 80 de lei după această dată.

Îţi place să-ţi asculţi propria voce? Cum sună? Ai o voce caldă? Ţi s-a spus vreodată că vorbeşti prea încet sau prea tare?

Ştiai că 45% din comunicare reprezintă modul în care ne folosim vocea? Transformă-ţi vocea într-un aliat de nădejde şi învaţă să o foloseşti pentru a convinge şi pentru a te exprima clar.

Îţi propunem câteva exerciţii practice care au la bază tehnici de respiraţie şi de modelare a timbrului vocal cu ajutorul cărora să poţi deveni mai sigur/ă pe tine. În plus, prin aceste exerciţii vei:

• Învăţa să respiri corect;

• Mări capacitatea toracică astfel încât atunci când vorbeşti să te poţi exprima cu fraze mai lungi fără a exista nevoia evidentă de a respira;

• Deveni conştient/ă de timbrul vocal pe care îl ai şi vei putea experimenta o varietate de culori ale timbrului tău vocal;

• Putea să-ţi controlezi vocea în momente tensionate;

• Avea mai mult curaj să dai un telefon important sau să susţii o prezentare pentru că vei avea un aliat de încredere: vocea ta.

Training-ul îmbină experienţa de business cu cea din actorie a Simonei Năstase. În prezent, Simona colaborează cu TSA Europe pe livrare de programe de training în management, în țară și în străinătate. În 2011 a avut oportunitatea să facă un Master pe actorie la Londra, în cadrul ALRA și în 2006 a terminat Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne).

Simona Nastase

Simona este de asemenea formator atestat CNFPA și are cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. A lucrat în companii ca Orange, Rompetrol, Saint-Gobain, dobândind astfel experiență în domenii ca relații cu clienții, dezvoltarea afacerii și resurse umane.
Mai multe detalii pe http://www.simonanastase.com

Preţul biletului este de 70 de lei pentru plata online până marţi, 8 octombrie 2013 şi 80 de lei după această dată.

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.